Inspireer mij

design   eigentijds   klassiek   energie

inpsiratie

Heerlijk genieten met de nieuwste lichttrends

De winter is weer begonnen! Tijd om gezellig binnen huis te leven, lekker binnenactiviteiten te doen én weer tijd om te klussen aan uw woning, zoals uw interieur opfrissen. Even heerlijk genieten van uw eigen woning. Wilt u deze winter uw interieur eens goed onder handen nemen? Kom dan zeker even langs bij Lampidee. Want ook deze winter helpen wij u graag met de nieuwste lichttrends en uitgebreid persoonlijk verlichtingsadvies. Laat ons u inspireren om uw woning prachtig te verlichten. Of u nu een klassiek interieur hebt, of liever houdt van strak design, bij ons vindt u altijd de verlichting die perfect bij uw smaak past. Geniet van de winter en laat u inspireren bij Lampidee!

 

Een verlichtingsplan helpt u verder


De eerste stap op weg naar een fraai verlicht interieur is het maken van een lichtplan. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar is het eigenlijk helemaal niet. Het is handig om eerst een plattegrondtekening te maken met uw meubelopstelling. Zo kunt u precies zien waar u precies licht nodig hebt. Hulp nodig? Onze adviseurs helpen u graag bij ons in de winkel met het maken van dit lichtplan. Daarbij houden we natuurlijk rekening met uw persoonlijke smaak, natuurlijke lichtinval in uw woning, beschikbare ruimte en andere functionele eisen en wensen.

 

Aan de hand van het verlichtingsplan kunt u zien hoe u optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van verlichting bij het creëren van de gewenste warme sfeer. Bij Lampidee vindt u altijd de allerlaatste trends op het gebied van verlichting en een voortdurend vernieuwende collectie. U kunt er dus zeker van zijn dat u bij ons zult slagen voor de verlichting die perfect bij uw interieur past. 

 
design


U heeft  een uitgesproken smaak en stelt dan ook hoge eisen aan de kwaliteit en stijl van uw interieur, waaronder de verlichting. Met designlampen maakt u echt een statement. Over uw smaak, over uw persoonlijkheid, over het karakter van uw woning. Deze markante eye-catchers zijn niet zomaar details in uw interieur, maar trekken de aandacht met bijzondere vormen en verrassende elementen.

Naar designlampen pagina
 

 
Eigentijds


Mooie strakke vormen, hoogwaardige materialen en een luxe uitstraling. Dát is wat u met eigentijdse verlichting in huis haalt. Hoewel het ontwerp van deze lampen vaak iets minder uitgesproken is dan bij designmodellen, kunt u met deze stijl toch enkele fraaie blikvangers aan uw interieur toevoegen. Van elegant vormgegeven hanglampen tot strakke staande modellen, met eigentijdse verlichting kunt u echt alle kanten op en brengt u wat extra kwaliteit en luxe in uw interieur.

Naar eigentijdselampen pagina
 

 

klassiek

Interieurtrends komen en gaan, maar klassieke verlichting raakt eigenlijk nooit uit de mode. De elegante vormen, kwalitatief hoogstaande materialen en bijzondere details brengen een unieke warme sfeer in uw huis. Van fraai gedecoreerde armaturen tot lampenkappen met subtiele verwijzingen naar vroegere tijden, met klassieke verlichting voegt u stijl en klasse toe aan uw interieur. En omdat niet elke klassieke smaak hetzelfde is, kunt u kiezen uit vele tientallen modellen.

Naar klassiekelampen pagina
 

 
Energiebesparend


U wilt bewust omgaan met uw energieverbruik én uw interieur voorzien van fraaie verlichting die helemaal bij u past? Natuurlijk is dat mogelijk! In tegenstelling tot wat soms wordt beweerd, kunnen energiebesparende lampen wel degelijk zuinig én stijlvol zijn. De tijd dat spaarlampen kil en saai waren, ligt gelukkig al een tijd achter ons. Inmiddels zijn energiebesparende lampen er in alle soorten en maten, verwerkt in bijzondere vormen en modellen.

Naar energiebesparendelampen pagina