• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Opbouwspots

Voor opbouwspots bent u bij Lampidee aan het goede adres. In onze collectie hebben wij een ruim aanbod van tal soorten opbouwspots die passend zijn binnen elk interieur. Of dat de keuze valt voor een strakke opbouwspot voor in uw keuken, een industriële opbouwspot voor in de hal of een classy glazen opbouwspot voor in de woonkamer. Bekijk ons ruime aanbod.

103 artikelen
103 artikelen
Andere bekeken ook

Kleine eyecatchers voor aan het plafond.

Natuurlijk kunnen opbouwspots ook een eyecatcher zijn voor aan het plafond. Opbouwspots worden aan het plafond gemonteerd en zijn ook prominent aanwezig. Daarom wilt u natuurlijk ook een keuze maken voor een mooie opbouwspot die niet alleen het nodige licht geeft, maar ook gezien mag worden. Passend bij het interieur, uw woonstijl en andere verlichting in uw woning.

Kunt u geen keuze uit de collectie opbouwspots maken?

Dan maken wij graag aan de hand van uw wensen en eisen een keuze voor de opbouwspot die perfect in uw interieur past. Onze verlichtingsspecialisten denken graag met u mee en zorgen voor een passend advies op maat. Bent u niet in de gelegenheid om een bezoek aan één van onze winkels te nemen? Neem dan contact op met onze klantenservice op het telefoonnummer: 076 30 30 582 of stuur een e-mail naar klantenservice@lampidee.nl