• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Inbouwspots

Inbouwspots is een perfecte keuze wanneer u zowel direct licht als indirect licht wenst in de toegepaste ruimte. Doordat inbouwspots worden ingebouwd in het plafond of wand, zorgt dit voor een strakke afwerking en bied het voornamelijk het nodige licht in de ruimte. Bij Lampidee bieden wij diverse inbouwspots aan in o.a. de kleuren wit, zwart en grijs.

19 artikelen
19 artikelen
Andere bekeken ook

Voor in de badkamer.

Als u op zoek bent naar inbouwspots voor in de badkamer, dan hebben wij een aantal inbouwspots die zijn voorzien van de strenge veiligheidsregels vanuit de Europese Unie. Inbouwspots zijn namelijk voorzien van een IP-waarde. Deze IP-waardes zijn de geldende norm voor het gebruik van verlichting in vochtige ruimtes. Hoe hoger de IP-waarde, hoe beter de inbouwspots bestand zijn tegen vocht en water. Lees meer hierover in onze blog over badkamer verlichting en veiligheid.

Al jaren lang zijn inbouwspots natuurlijk de perfecte keuze als u uw woning wilt voorzien van het juiste licht, op de juiste plek en de gewenste sterkte. Met inbouwspots kunt u de ruimte naar wens belichten doordat vaak het binnenwerk is voorzien van een kantel mechanisme. Dit kantel mechanisme is makkelijk te verstellen waardoor u ten alle tijden de inbouwspots richting de juiste kant kunt stellen. Houd er wel rekening mee dat in ons assortiment diverse inbouwspots te vinden zijn die niet-kantelbaar en wel-kantelbaar zijn. Daarnaast zijn sommige inbouwspots voorzien van geïntegreerde LED terwijl andere zijn voorzien van een fitting in GU10 en AR111.