Breda

Contactgegevens

BEDRIJVENTERREIN ETTENSEBAAN
Ettensebaan 17 a3
4812 XA Breda
Tel: 076-3030580
 

Openingstijden 

Maandag 12:00 tot 17:30 uur
Dinsdag 09:15 tot 17:30 uur
Woensdag 09:15 tot 17:30 uur
Donderdag 09:15 tot 17:30 uur
Vrijdag 09:15 tot 17:30 uur
Zaterdag 09:30 tot 17:00 uur
Zondag 12:00 tot 17:00 uur

 

Bij Lampidee Breda vindt u een groot assortiment aan verschillende lampen en verlichting. Wij zijn goed te bereiken vanaf de A16 en A58, vanaf afslag 16 Breda. Onze lampenwinkel bevindt zich vlakbij Woonboulevard Breda XXL. Daarnaast bent u in onze lampenwinkel dichtbij Breda centrum. Wanneer u een dagje gaat winkelen op de woonboulevard, kom dan zeker eens langs. Voor ieder interieur heeft onze zaak een passende lamp, de mooiste verlichting en de beste lichtbronnen.

 

Een bezoek aan de winkel is van alle gemakken voorzien. U kunt voor onze deur gratis parkeren en wij zijn zeer goed bereikbaar voor rolstoelgebruikers, omdat we in de zaak een lift hebben. Ook aan onze kleine bezoekers is gedacht door de aanwezigheid van een mooie speel- en Duplo tafel. Op die manier kunt u rustig en met een gerust hart rondkijken en op zoek gaan naar passende verlichting, terwijl uw kleintje zich goed vermaakt.

Routebeschrijving

Lampidee: dé lampenwinkel van Breda

Bent u op zoek naar nieuwe lampen en woont u in Breda of in de naastgelegen plaatsen zoals Prinsenbeek, Teteringen, Bavel of Etten-Leur? Kom dan eens langs in onze lampenwinkel aan de Ettensebaan in Breda. Lampidee heeft door de uitgebreide én trendy collectie door de jaren heen een bekende naam opgebouwd als lampenspeciaalzaak in Breda. Daar wordt u geïnspireerd aan talrijke lampen voor zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Tijdens uw bezoek in onze inspirerende showroom vindt u een groot assortiment aan diverse type lampen. Denk hierbij aan hanglampen, tafellampen, vloerlampen, wandlampen, plafondlampen en nog veel meer. Voor de aankoop van uw nieuwe lampen bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor deskundig advies komt u bij Lampidee

Bij ons vindt u een breed assortiment aan lampen voor in iedere woonstijl. Als verlichtingspeciaalzaak denken wij graag met u mee om de juiste lamp te vinden tijdens uw bezoek aan onze showroom. Onze verlichtingspecialisten staan u graag te woord voor deskundig advies, die passend is bij uw woonstijl en de wensen die u stelt aan uw nieuwe lamp. Neem dus zeker een kijkje in onze lampenwinkel in Breda voor inspiratie.

Daarnaast is er ook mogelijkheid voor maatwerk. Wij werken met diverse fabrikanten die de keuze voor een mix and match mogelijk maken. Hierdoor heeft u meer inbreng op uw eigen smaak en persoonlijke keuze die zich samen smelt tot één lamp. Maatwerk is bij Lampidee zeker mogelijk! Of dit nu gaat om een eenvoudige hanglamp voor boven uw tafel of een grote vide hanglamp met extra snoerlengte voor in de hal? Bij Lampidee is vrijwel veel mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan gezellig langs of neem alvorens contact op met onze klantenservice: 0763030582.

Wij onderscheiden ons door het deskundige én persoonlijke advies wat wij onze klanten willen geven. Daardoor staat ‘’service’’ bij ons hoog in het vaandel. Bij vragen en adviezen over uw lamp zullen onze verlichtingspecialisten hun uiterste best doen om u verder te helpen. Wij zien u graag in onze lampenwinkel in Breda!