Breda

Contactgegevens

BEDRIJVENTERREIN ETTENSEBAAN
Ettensebaan 17 a3
4812 XA Breda
Tel: 076-3030580
 

Openingstijden 

Maandag 12:00 tot 17:30 uur
Dinsdag 09:15 tot 17:30 uur
Woensdag 09:15 tot 17:30 uur
Donderdag 09:15 tot 17:30 uur
Vrijdag 09:15 tot 17:30 uur
Zaterdag 09:30 tot 17:00 uur
Zondag 12:00 tot 17:00 uur

Afwijkende openingstijden 

Zondag 20 augustus Gesloten

 

Bij Lampidee Breda vindt u een groot assortiment aan verschillende lampen en verlichting. Wij zijn goed te bereiken vanaf de A16 en A58, vanaf afslag 16 Breda. Onze lampenwinkel bevindt zich vlakbij Woonboulevard Breda XXL. Daarnaast bent u in onze lampenwinkel dichtbij Breda centrum. Wanneer u een dagje gaat winkelen op de woonboulevard, kom dan zeker eens langs. Voor ieder interieur heeft onze zaak een passende lamp, de mooiste verlichting en de beste lichtbronnen.

 

Een bezoek aan de winkel is van alle gemakken voorzien. U kunt voor onze deur gratis parkeren en wij zijn zeer goed bereikbaar voor rolstoelgebruikers, omdat we in de zaak een lift hebben. Ook aan onze kleine bezoekers is gedacht door de aanwezigheid van een mooie speel- en Duplo tafel. Op die manier kunt u rustig en met een gerust hart rondkijken en op zoek gaan naar passende verlichting, terwijl uw kleintje zich goed vermaakt.

Routebeschrijving

Lampidee: de lampenwinkel van Breda

Naast de verkoop van lampen, verlichting en lichtbronnen bieden wij vanuit deze winkel ook de service voor bezorgen van uw gekochte lampen. U hoeft zelf niet na te denken over hoe de verlichting bij u thuis komt; dat doen wij. Dat is nog eens makkelijk!

Lampen kopen in Breda doe je bij Lampidee

Bent u op zoek naar nieuwe lampen en woont u in Breda of in naastgelegen plaatsen zoals Prinsenbeek, Teteringen, Bavel of Etten-Leur? Kom dan eens langs bij onze lampenwinkel in Breda. Als lampenspeciaalzaak bedenken wij voor elke ruimte in uw huis een geschikt lichtplan waarin we rekening houden met uw woonstijl en de functie van de lamp. Lampidee heeft door de uitgebreide en trendy collectie door de jaren heen een bekende naam opgebouwd als lampenspeciaalzaak in Breda. Zien we u snel in onze winkel? We kijken uit naar uw bezoek!