• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Japandi

Puur en minimalistisch: deze omschrijving kunt u koppelen aan de nieuwe woonstijl Japandi. Natuurlijke materialen en vormen komen samen met moderne en strakke elementen. Denk aan de combinatie van Scandinavisch én Industriëel met een Japanse twist. Wanneer de strijd in huis tussen Scandinavische stijl en Industriële stijl zit, is de Japandi woonstijl de juiste oplossing voor in uw interieur. Bij Lampidee kunt u kiezen uit verschillende lampen die passen binnen de Japandi woonstijl.

207 artikelen
207 artikelen
Andere bekeken ook

Breng rust en minimalisme in uw interieur

Met de Japandi woonstijl brengt u de rust en minimalisme in uw interieur door gebruik te maken van natuurlijke materialen en kleuren. Door de Japanse twist met zwarte details die zich samenmengt met Scandinavisch design is dit dé perfecte match voor in uw interieur.

 

Natuurlijke materialen met zwarte details

In de collectie van Lampidee vindt u diverse lampen die zijn gemaakt van o.a. hout, rotan en linnenstof die passen binnen deze woonstijl. Met het gebruik van deze natuurlijke materialen met lichte accentkleuren maakt u een mooi evenwicht in de ruimte. De hoofdkleuren als zand, beige en wit maken samen met zwart en een gewenste accentkleur het kleurenpallet voor de Japandi woonstijl. Deze combinatie maakt plaats om contrast te creëeren wanneer u moderne en strakke elementen toevoegt. De Japanse twist laat u terugkomen door zwarte details en bijvoorbeeld grafische vormen in accesoires en wandbekleding.

De zwarte details zijn in elke woonstijl niet meer weg te denken, want de kleur zwart is dé trend van dit jaar. Zo blijft deze kleur ook terugkomen in de Japandi woonstijl. Deze kleur trekt de aandacht en biedt contrast tussen de lichte accentkleuren en minimalistische meubels door. Hierdoor kunt u een echte eyecather hangen voor boven uw eettafel die de aandacht versterkt in uw interieur. Denk hierbij aan een grotere diameter, grafische vormen en uitgesproken hanglampen die passen binnen het kleurenpallet.

 

Laat u inspireren in één van onze winkels

Voor meer informatie en advies bent u van harte welkom in één van onze winkels. Onze verlichtingsspecialisten staan u graag te woord en helpen u verder met de zoektocht naar de juiste lamp voor in uw interieur. Of dat u gaat voor de Japandi woonstijl of een andere woonstijl? Laat u inspireren in één van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice. De klantenservice is van 10:00 tot 16:00 uur bereikbaar op het telefoonnummer 076-30 30 580 of via onze online chat op onze website.