• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Ventilatoren

Slapen en wonen in een warme kamer is geen pretje. Zorg daarom voor een frisse wind in huis met één van onze nieuwe (plafond)ventilator mét of zonder licht! Onze ventilatoren zijn de perfecte aanwinst voor elke ruimte en geniet van verkoeling in uw huis. Bestel ze nu hieronder!

8 artikelen
8 artikelen
Andere bekeken ook

Hulp nodig bij het vinden van de ideale ventilator?

Vind u het moeilijk om te kiezen uit onze collectie ventilatoren voor aan het plafond, wand of op de grond? Neem gerust contact op met onze klantenservice en wij beantwoorden graag al uw vragen. Natuurlijk mag u ook naar één van onze winkels komen in Barendrecht, Breda, Spijkenisse en Utrecht. Onze verlichtingsspecialisten staan je graag te woord om samen met u de ideale ventilator te vinden!

De voordelen van een plafondventilator

Er zijn verschillende ventilatoren, maar de bekendste is de plafondventilator. Hierbij maken we onderscheidt tussen een plafondventilator met bladen en een plafondlamp met een ingebouwde ventilator. Wij helpen u graag met een keuze maken.

Een plafondventilator met bladen kan zowel in de winter als in de zomer gebruikt worden. In de winter zorgt een ventilator ervoor dat de opstijgende warme lucht van de verwarming naar beneden geduwd wordt en waardoor de warme lucht beter voelbaar blijft. In de zomer geeft de ventilator natuurlijk verkoeling. De meeste plafondventilatoren hebben een afstandsbediening, zodat u ze vanuit elke hoek in de kamer kunt bedienen. Met een afstandsbediening kunt u o.a. de snelheid van de bladen kunt instellen en het licht bedienen.

Naast plafondventilatoren met bladen verkopen we sinds een paar jaar ook plafondlampen met ingebouwde ventilator. Deze ventilatoren nemen veel minder ruimte in beslag, want ze hebben geen bladen en zijn over het algemeen iets goedkoper. Het verschil zit hem in de techniek. Een plafondventilator met bladen zit de motor verwerkt in het middenstuk en is daarom ook stiller dan een plafondlamp met ingebouwde ventilator. Eigenlijk is zo'n ventilator te vergelijken met een staande ventilator / propeller, maar dan aan het plafond.

Als u vragen heeft over onze ventilatoren, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar klantenservice@lampidee.nl