Retour en service

Wanneer de gekochte lamp niet aan de verwachtingen voldoet, is het mogelijk om uw lamp binnen 14 dagen na levering te retourneren. Uiteraard zijn hieraan enkele voorwaarden verbonden. Deze worden hieronder genoemd. Wij adviseren u om direct na bezorging uw lamp te controleren op beschadigingen. Is er iets verkeerd of kapot geleverd? Neem dan aub zo spoedig mogelijk contact met ons op via het contactformulier of mail ons op webshop@lampidee.nl. Wij zullen het zo snel mogelijk voor u oplossen.

Retourprocedure en bedenktijd

Bij Lampidee geldt een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat u de aankoop in uw bezit heeft. Deze termijn geeft u de mogelijkheid om het product te bekijken, te beoordelen en na te denken of u het product wilt houden of retourneren. Als de lamp niet aan de verwachtingen voldoet, dan kunt u deze retourneren naar ons.

Let op: Als uw lamp gekocht is in één van onze winkels adviseren wij u om contact op te nemen met de desbetreffende winkel.

Retourmeldingen van bestellingen via onze webhop kunnen aangemeld worden via het meegeleverde retourformulier of via webshop@lampidee.nl. De retour te sturen lampen dienen binnen 14 dagen na retourmelding geretourneerd te worden naar ons retouradres. Ons retouradres is Lampidee b.v. -  Ettensebaan 17a3 - 4812 XA Breda - Nederland

 

De kosten voor het retour sturen van uw bestelling zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten kunnen variëren per vervoerder en per grootte van de verpakking. Natuurlijk kunnen wij uw lamp ook op komen halen. Hiervoor vragen wij €12,50 per colli. Is de lamp kapot of beschadigd geleverd? Dan komen wij natuurlijk de lamp zo spoedig mogelijk kosteloos omruilen. 

 

Belangrijk is dat u altijd controleert direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via info@lampidee.nl of ons contactformulier. Uw bestelde artikel valt dan niet onder de retourvoorwaarden, maar onder de garantievoorwaarden. Als de lamp gekocht is in één van onze winkels adviseren wij u om contact op te nemen met het desbetreffende filiaal. Retourmeldingen via de website gelden alleen voor bestellingen via onze webshop.

Retourvoorwaarden

Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het retourneren.  U kunt het artikel retourneren:   Sommige artikelen mogen niet geretourneerd worden.
Het gaat hier om: 
binnen van 14 dagen na levering artikelen die speciaal voor u zijn besteld,
in de originele staat, compleet en onbeschadigd* speciale lichtbronnen buiten ons standaard assortiment
en in de (indien mogelijk) originele verpakking ** artikelen die op maat zijn gemaakt, zoals lampenkappen
Toelichting:
(*) Het artikel moet in complete en originele staat zijn. Hieronder verstaan wij dat de artikelen niet gebruikt mogen zijn, aangepast of enige andere wijziging hebben ondergaan.
(**) Retour te sturen producten moeten in de (indien mogelijk) originele verpakking met de complete originele binnenverpakking, inclusief de beschermende luchtkussenfolie zitten. Als dit niet mogelijk is, dan moet de lamp geretourneerd worden in een deugdelijke verpakking die schades aan de lamp kan voorkomen.

 
Als aan de bovenstaande voorwaarden is voldaan, kunt u de lamp retourneren naar ons retouradres met een kopy van uw factuur en een ingevuld retourformulier. Wij verzoeken u vriendelijk om het artikel dat u terugstuurt goed te beschermen met bijvoorbeeld luchtkussenfolie. Dit is ter voorkoming van schade en breuk. Als wij het artikel in goede staat retour hebben ontvangen, zullen wij de aanschafprijs binnen enkele dagen terugstorten op uw bankrekening. Dit is inclusief de heen-verzendkosten, maar m.u.v. de kosten voor het bezorgen op tijdsafspraak. 

Zelf terugbrengen

De snelste manier van retourneren is om het te retourneren product zelf terug te brengen bij één van onze winkels, want dan kan het retourbedrag sneller worden terugbetaald en kost betaalt u geen verzendkosten. Belangrijk bij zelf terugbrengen is dat u altijd het artikel aanmeldt via ons mailadres webshop@lampidee.nl, want dan kunnen wij de desbetreffende winkel op de hoogte brengen.

Klik hier voor meer informatie over afhalen en bezorgen