Utrecht

Contactgegevens

WOONBOULEVARD UTRECHT
Vrieslantlaan 10
3526 AA Utrecht
Tel: 030-2802644
 

Openingstijden 

Maandag 12:00 tot 18:00 uur
Dinsdag 09:30 tot 18:00 uur
Woensdag 09:30 tot 18:00 uur
Donderdag 09:30 tot 18:00 uur
Vrijdag 09:30 tot 18:00 uur
Zaterdag 09:30 tot 17:30 uur
Zondag 12:00 tot 17:00 uur

 

De winkel van Lampidee in Utrecht is de grootste lampenwinkel van de regio Utrecht. Onze verlichtingszaak vindt u op de woonboulevard Utrecht, langs de snelweg A12 (afrit 17 - Jaarbeurs Utrecht), bij de Ikea en naast de Kwantum en Roobol. Met zijn 750 m2 is deze lampenwinkel de grootste van de regio Utrecht. Bij ons vindt u dan ook een zeer uitgebreid assortiment. Waar u ook naar op zoek bent, de juiste lamp vindt u bij Lampidee.

 

U kunt voor onze winkel gratis parkeren en wij zijn goed bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Naast de verkoop van lampen, verlichting en lichtbronnen bieden wij vanuit deze winkel ook de service voor bezorgen van uw gekochte lampen.

Routebeschrijving

Lampidee: kom langs bij onze lampenwinkel in Utrecht

Naast de verkoop van lampen, verlichting en lichtbronnen bieden wij vanuit deze winkel ook de service voor bezorgen van uw gekochte lampen. U hoeft zelf niet na te denken over hoe de verlichting bij u thuis komt; dat doen wij. Dat is nog eens makkelijk!

Lampen omgeving Utrecht

Bent u op zoek naar de perfecte lamp voor in uw woonruimte in Utrecht? Kom dan eens langs bij Lampidee. Als lampenspeciaalzaak van Utrecht bedenken wij voor elke ruimte in uw huis een geschikt lichtplan waarin we rekening houden met uw gewenste woonstijl en de functie van de lamp. Lampidee heeft door de uitgebreide en trendy collectie door de jaren heen een bekende naam opgebouwd als lampenspeciaalzaak in Utrecht.

 

Vanwege onze centrale ligging zijn wij vanuit de omgeving goed bereikbaar. Of u nu vanaf Kanaleneiland of vanaf de Oude Gracht komt, u vindt ons gemakkelijk op de Woonboulevard Utrecht.  Wij zien u graag binnenkort in onze lampenspeciaalzaak. Tot snel!