Utrecht

Contactgegevens

WOONBOULEVARD UTRECHT
Vrieslantlaan 10
3526 AA Utrecht
Tel: 030-2802644
 

Openingstijden 

Maandag 12:00 tot 18:00 uur
Dinsdag 09:30 tot 18:00 uur
Woensdag 09:30 tot 18:00 uur
Donderdag 09:30 tot 18:00 uur
Vrijdag 09:30 tot 18:00 uur
Zaterdag 09:30 tot 17:30 uur
Zondag 12:00 tot 17:00 uur

 

De winkel van Lampidee in Utrecht is de grootste lampenwinkel van de regio Utrecht. Onze verlichtingszaak vindt u op de woonboulevard Utrecht, langs de snelweg A12 (afrit 17 - Jaarbeurs Utrecht), bij de Ikea en naast de Kwantum en Roobol. Met zijn 750 m2 is deze lampenwinkel de grootste van de regio Utrecht. Bij ons vindt u dan ook een zeer uitgebreid assortiment. Waar u ook naar op zoek bent, de juiste lamp vindt u bij Lampidee.

 

U kunt voor onze winkel gratis parkeren vanaf 11:00 uur en wij zijn goed bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Naast de verkoop van lampen, verlichting en lichtbronnen bieden wij vanuit deze winkel ook de service voor bezorgen van uw gekochte lampen.

Routebeschrijving

Lampidee: Kom langs in dé lampenwinkel van Utrecht

Bent u opzoek naar een perfecte lamp voor in uw woonruimte in Utrecht en regio? Kom dan eens gezellig langs in onze inspirerende winkel op de Woonboulevard in Utrecht. Als lampenwinkel in de regio Utrecht hebben wij een bekende naam opgebouwd door o.a. het uitgebreide aanbod aan verlichting. Iedere consument kan zeker bij ons slagen voor een nieuwe lamp door de service, prijskwaliteit en diversiteit die wij bieden. Tijdens uw bezoek aan onze lampen winkel vindt u een assortiment aan diverse type lampen voor binnen en buiten. Denk hierbij aan hanglampen, tafellampen, vloerlampen, wandlampen en nog veel meer. Bij ons bent u op het gebied van persoonlijk advies en verlichting aan het juiste adres.

Persoonlijk advies krijgt u bij Lampidee

Door ons uitgebreide aanbod aan lampen zal u zeker slagen. Laat u inspireren door een bezoek te brengen aan onze lampenwinkel. Onze verlichtingsspecialisten staan u graag te woord voor deskundig advies, die gepersonaliseerd wordt naar uw wensen en eisen van een lamp.

Tevens is het mogelijk om een lamp samen te stellen. Hierdoor heeft u zelf meer invloed op het totaalplaatje van uw nieuwe lamp. Wij werken met diverse fabrikanten die de keuze voor een mix and match mogelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie hanglamp met diverse glazen aan een balk of een mooie vide lamp met extra snoerlengte. Bij Lampidee is vrijwel veel mogelijk! Deel uw wensen met één van onze verlichtingsspecialisten en wie weet kunnen wij uw wens werkelijkheid maken.

Naast de verkoop van lampen, verlichting en lichtbronnen bieden wij ook de service om uw gekochte lampen te bezorgen. Afhankelijk van het type (grootte) lamp kan tegen een meerprijs uw lampen worden bezorgd. U hoeft zelf niet na te denken hoe uw verlichting bij u thuis komt. Dat is nog eens makkelijk!

Lampen kopen omgeving Utrecht

Vanwege onze centrale ligging zijn wij vanuit de omgeving goed bereikbaar. Of u nu vanaf Kanaleneiland of vanaf de Oude Gracht komt, u vindt ons gemakkelijk op de Woonboulevard Utrecht. Dit is dus gemakkelijk te combineren met een dagje shoppen in Utrecht en omgeving. Zien wij u binnenkort in onze lampenwinkel in Utrecht? Mocht u alvast meer informatie willen ontvangen over verlichting? Neem dan contact op met onze klantenservice: 076 30 30 582 of stuur een bericht via onze online chat.