Barendrecht

Contactgegevens

WOONBOULEVARD BARENDRECHT
van t Hoffstraat 6 
2991 XP Barendrecht
Tel: 010-2920022
 

Openingstijden

Maandag 13:00 tot 17:30 uur
Dinsdag 09:15 tot 17:30 uur
Woensdag 09:15 tot 17:30 uur
Donderdag 09:15 tot 17:30 uur
Vrijdag 09:15 tot 20:00 uur
Zaterdag 09:30 tot 17:00 uur
Zondag 12:00 tot 17:00 uur

 

Lampidee Barendrecht bevindt zich op Woonboulevard Barendrecht in Barendrecht tussen Rotterdam IJsselmonde en Barendrecht, nabij de A15 (afslag 20). Een bezoek aan onze winkel kan gemakkelijk gecombineerd worden met het bezoeken van de andere winkels op de woonboulevard. Parkeren doet u gratis en recht voor de deur.

 

Onze winkel is te vinden boven de winkel van Roobol en doordat er een lift aanwezig is, zijn we voor iedereen goed toegankelijk (ook voor mindervalide en rolstoelgebruikers).

 

We ontvangen u graag bij ons in de winkel!

Routebeschrijving

Lampenwinkel in Barendrecht: kom langs bij Lampidee

Bent u op zoek naar nieuwe verlichting? Bij Lampidee Barendrecht kunt u terecht voor tal van typen lampen. Denk aan hanglampen, tafellampen of plafondlampen, maar ook voor lichtbronnen en LED verlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Voor iedere woonstijl hebben wij perfect passende lampen in ons assortiment. We bekijken graag samen met u alle mogelijkheden, zodat we een geschikte keuze kunnen maken. Heeft u een keuze kunnen maken? Wij bieden vanuit deze winkel ook de service voor het bezorgen van uw gekochte lampen.

Lampen kopen in Barendrecht

Woont u in de regio van Rotterdam? En bent u op zoek naar lampen? Of ontvangt u graag advies over verlichting? Lampidee heeft in de directe omgeving van Rotterdam naast de winkel in Barendrecht, ook een vestiging in Spijkenisse. Beide vestigingen zijn snel en gemakkelijk te bereiden vanuit de Maasstad.

Lampidee heeft door de uitgebreide en trendy collectie door de jaren heen een bekende naam opgebouwd als lampenwinkel in Rotterdam. Veel van onze klanten komen dan ook vanuit Rotterdam IJsselmonde, Charlois, Feijenoord of Rotterdam Centrum naar Lampidee Barendrecht. Onze lampenwinkel is een van de grootste lampenwinkels in Barendrecht. Het assortiment is heel uitgebreid en je vindt er voor iedere woonstijl passende verlichting.

Woont u richting Rotterdam Noord, Pernis of Hoogvliet? Dan is het voor u interessanter en dichter bij om naar onze vestiging in Spijkenisse te gaan. We zien u graag verschijnen in een van onze winkels. Onze verlichting specialisten gaan graag op zoek naar een passende oplossing voor uw vraag!