Lampidee Spijkenisse

Contactgegevens

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak voor Private Shopping. 

Onze winkel is alleen op afspraak te bezoeken. 

Hierbij hanteren wij de Corona regels en moet u bij het bezoek aan onze winkel een mondkapje op, uw handen desinfecteren en 1,5 meter afstand houden. Langs komen zonder afspraak is helaas niet mogelijk.

Adres:
WOONBOULEVARD SPIJKENISSE
Lucebertstraat 18
3202 SW Spijkenisse
Tel: 0181-699450

Openingstijden (vanaf 3 maart)

Maandag 12:00 tot 17:30 uur
Dinsdag 09:15 tot 17:30 uur
Woensdag 09:15 tot 17:30 uur
Donderdag 09:15 tot 17:30 uur
Vrijdag 09:15 tot 17:30 uur
Zaterdag 09:30 tot 17:00 uur
Zondag Gesloten

Lampenwinkel Spijkenisse

Lampidee Spijkenisse bevindt zich op de woonboulevard Spijkenisse aan de Groene Kruisweg in Spijkenisse. U kunt hier gratis parkeren en wij zijn zeer goed bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Onze winkel in Spijkenisse vindt u naast de winkel van Roobol en onder het restaurant De Watertuin. Naast de verkoop van lampen, verlichting en lichtbronnen bieden wij vanuit deze winkel ook de service voor bezorgen van uw gekochte lampen.

Lampenspeciaalzaak Rotterdam

Woont u in de nabijheid van Rotterdam Noord, Pernis, Hoogvliet of Vlaardingen? En bent u op zoek naar de perfecte lamp voor in uw woonruimte? Lampidee heeft op een kwartier rijden van Rotterdam een lampenspeciaalzaak gevestigd in Spijkenisse. Lampidee heeft door de uitgebreid & trendy collectie door de jaren heen een bekende naam opgebouwd als lampenspeciaalzaak in Rotterdam. Woont u in de buurt van Rotterdam IJsselmonde, Charlois of Feijenoord? Dan is het voor u interessanter om naar onze vestiging in Barendrecht te gaan. Tot snel!

Routebeschrijving: