Spijkenisse

Contactgegevens

WOONBOULEVARD SPIJKENISSE
Lucebertstraat 18
3202 SW Spijkenisse
Tel: 0181-699450
 

Openingstijden

Maandag * 12:00 tot 17:30 uur
Dinsdag 09:15 tot 17:30 uur
Woensdag 09:15 tot 17:30 uur
Donderdag 09:15 tot 17:30 uur
Vrijdag 09:15 tot 17:30 uur
Zaterdag 09:30 tot 17:00 uur
Zondag Gesloten

* Vanaf 1 juli 2024 zijn wij op de maandagen gesloten!

 

Lampidee Spijkenisse bevindt zich op de woonboulevard Spijkenisse aan de Groene Kruisweg in Spijkenisse. U kunt hier gratis parkeren en wij zijn zeer goed bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Onze winkel in Spijkenisse vindt u naast de winkel van Roobol en onder het restaurant De Watertuin. 

 

Bent u op zoek naar de perfecte lamp voor in uw huis of kantoor in Spijkenisse? Kom dan eens langs bij Lampidee. Als de lampenspeciaalzaak van Spijkenisse en omstreken bedenken wij voor elke ruimte in uw huis of kantoor een geschikt lichtplan waarin we rekening houden met uw gewenste woonstijl en de functie van de lamp. Lampidee heeft door de uitgebreide en trendy collectie door de jaren heen een bekende naam opgebouwd als lampenspeciaalzaak in Spijkenisse.

Routebeschrijving

De Lampenspeciaalzaak van Spijkenisse

Woont u in de nabijheid van Rotterdam Noord, Pernis, Hoogvliet of Vlaardingen? En bent u op zoek naar de perfecte lamp voor in uw woonruimte? Lampidee heeft op een kwartier rijden van Rotterdam een lampenspeciaalzaak gevestigd in Spijkenisse. Lampidee heeft door de uitgebreid & trendy collectie door de jaren heen een bekende naam opgebouwd als lampenspeciaalzaak in Rotterdam.

 

Woont u in de buurt van Rotterdam IJsselmonde, Charlois of Feijenoord? Dan is het voor u interessanter om naar onze vestiging in Barendrecht te gaan. Tot snel!