• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Toilet

Ook al is het toilet waarschijnlijk de ruimte in huis waar u de minste tijd doorbrengt, ook hier is goede verlichting een dankbare investering. Niet in de laatste plaats omdat het toilet ook door uw gasten wordt gebruikt. Met de juiste toilet lampen kunt u een behaaglijke sfeer creëren zodat elke bezoeker zich er op z’n gemak voelt. En door in het toilet lampen te plaatsen die qua stijl aansluiten bij de verlichting in uw gang, woonkamer en keuken, creëert u een gevoel van eenheid op de gehele benedenverdieping. Dat maakt een toiletbezoek een heel stuk aangenamer!

160 artikelen
160 artikelen
Andere bekeken ook

Toilet verlichting

Verlichting kan veel doen met een ruimte; dit geldt ook zeker voor de kleinste kamer van het huis. Goed uitgekozen toilet verlichting kan deze ruimte groter doen lijken, of juist knusser. Belangrijke aspecten waar u op moet letten is het kiezen van de juiste plaatsing van de verlichting, de juiste lichtsterkte, maar ook de juiste kleurtemperatuur van uw toilet verlichting. Dimbare verlichting is een prettige optie waarmee u de lichtsterkte naar eigen behoefte kunt aanpassen. Ook de aanwezigheid van een raampje, en dus buitenlicht, is van invloed op welke toilet lampen het meest geschikt zijn.

De juiste toilet lamp kiezen

Let bij het kiezen van de juiste toilet lamp op hoe uw toiletruimte eruitziet en welk effect u wilt bereiken met de verlichting. Een plafondlamp is altijd een veilig keuze. Let er echter wel op dat de onderkant van de plafondlamp niet open is of van transparant glas; hierdoor schijnt het licht namelijk recht naar beneden waardoor het erg fel is. Dat is onprettig voor de toiletbezoeker. Heeft u een toilet met een hoog plafond, dan kan een hanglamp de ruimte wat kleiner en behaaglijker maken. Beoogt u een chic effect in uw toilet, overweeg dan om een verlaagd plafond te realiseren waarin u spots verwerkt of lichtstrips voor een egale lichtdistributie. Een andere mooie oplossing is het creëren van nisjes in de muur waarin u verlichting plaatst.

Extra verlichting toilet

Naast een lamp aan het plafond van uw toiletruimte, kunt u ook andere lichtpunten toevoegen. Wandlampen zorgen voor sfeervol indirect licht en laten een kamer groter lijken; niet gek in deze kleine ruimte. Heeft u een spiegel in uw toilet hangen, dan is verlichting bij de spiegel een mooie aanvulling. Zo kan de toiletbezoeker even een snelle check doen van gezicht en tanden voordat hij of zij de ruimte weer verlaat.

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over een bepaalde lamp of wilt u weten welke lichtbron het meest geschikt is voor de verlichting in uw toiletruimte? In onze winkels helpen wij u graag verder met persoonlijk advies. Ook kunt u op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur bellen met onze klantenservice op telefoonnummer 076-30 30 580.