• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Oplaadbare lampen

Wanneer u niet vast wilt zitten aan vaste plek voor uw leeslamp of tafellamp, dan is de keuze voor een oplaadbare leeslamp of tafellamp op accu een perfecte keuze. Hierdoor zit u niet gebonden aan een vaste plek met een stopcontact in de buurt en kunt u de leeslamp of tafellamp overal neerzetten. Tevens zijn deze lampen op accu draadloos te gebruiken tot een aantal branduren. Meer informatie over branduren en oplaadtijd kunt u terug vinden in de omschrijving van iedere lamp.

15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De perfecte lamp op accu.

Wij hebben een klein aanbod aan leeslampen en tafellamp die werken op accu. Met bijvoorbeeld een gemiddelde tijd van 9 branduren zonder snoer, kunt u de lamp overal in huis laten branden. Of dat dit naast uw fauteuil in de woonkamer of op uw nachtkast naast het bed is? U zorgt er voor dat u draad- en zorgeloos licht creëert voor gedurende 9 uur bij een volle accu.

Is de accu leeg van de oplaadbare leeslamp of tafellamp? Dan kunt u hem gemakkelijk opladen met de meegeleverde stekkersnoer USB-aansluiting of laadstation zoals bij de Seoul tafellamp. De oplaadtijd is van deze tafellamp circa 6,5 uur. Daarna kunt u weer zorgeloos genieten van uw oplaadbare lamp.

Regel zelf de gewenste lichtsterkte.

De oplaadbare leeslampen en tafellamp uit onze collectie zijn dimbaar via het armatuur. Dit kan d.m.v. de touche knop of draaiknop aan de lamp. U kunt dan zelf binnen een handomdraai de gewenste lichtsterkte bepalen. Deze lampen zijn voorzien van geïntegreerde LED, wat inhoudt dat u de lichtbron niet kunt vervangen. 

Benieuwd naar deze lampen op accu?

Kom dan eens langs in één van onze winkels in Breda, Barendrecht, Spijkenisse of Utrecht. Mocht u liever telefonisch contact met ons opnemen? Neem dan contact op met onze klantenservice van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 op het telefoonnummer: 076 30 30 582.