Over Lampidee

vestiging Spijkenisse

Lampidee is een lampenwinkel met 4 speciaalzaken in de regio Rotterdam, Utrecht en Breda. In 2001 is Lampidee opgericht vanuit Roobol Woontextiel. Dit familiebedrijf besloot rond deze tijd naast tapijt, gordijnen en laminaat ook verlichting te gaan verkopen onder de naam Lampidee. Tot heden is Lampidee nog steeds een familiebedrijf en gerelateerd aan Roobol Woontextiel. Lampidee staat voor uitstekende service en goed advies.

Onze unieke formule

Op basis van een continue wisselende en actuele collectie kunnen wij u een persoonlijk advies geven. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget. Lampidee is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat en u als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd. Onze verlichtingsspecialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. Onze unieke formule gaat uit van optimale presentatie in onze ruime en overzichtelijke verlichtingswinkels. Zo krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig.

 

Deskundig advies

Door de jarenlange ervaring met verlichting, meer dan 15 jaar, kunnen onze specialisten elke vragen van elke klant goed beantwoorden en proberen we voor iedereen een verlichtingsoplossing te bieden. Lampidee staat voor een groot aanbod en verschillende woonstijlen aan lampen en verlichting voor binnenshuis. Hierbij proberen we voor elk budget een mooi aanbod te hebben. Onze doelgroep is iedereen die een mooie betaalbare lamp zoekt. Bij ons kunt u rekenen op een deskundig advies en staat kwaliteit en service voorop zonder dat u daar meer voor betaalt.
 
Interieurverlichting kiezen is vaak moeilijk en voor veel klanten niet gemakkelijk in te beelden wat het effect is in huis. Daarom staan onze specialisten voor u klaar, want verlichting is in huis wel degelijk heel belangrijk. Het bepaalt namelijk in belangrijke mate de sfeer, stijl en levensgenot in uw woning. Lampen moeten naast mooi vaak ook functioneel zijn in het gebruik.

 

Specialisten in lampen en verlichting

Wij noemen ons niet voor niets verlichtingsspeciaalzaak. Bij Lampidee hebben we jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van verlichting, lampen en electrotechniek. Onze collecties zijn afgestemd op de wensen van onze klanten, trends in de woonbranche en op de laatste technieken. Smart verlichting en LED lampen worden steeds geavanceerder en er komen steeds meer toepassingen. Ook op dit gebied is Lampidee vooruitstrevend en bij de tijd. 

 

Waarom kopen bij Lampidee?

 Persoonlijk en deskundig advies door onze specialisten

 Vier echte winkels in uw regio

 Unieke, trendy en actuele collecties

 Gratis bezorging vanaf €50 in Nederland

 100% schadevrijgarantie bij al onze orders

 Tot 14 dagen retour, niet goed geld terug

 

Algemene gegevens:

Postadres Hoofdkantoor:        
Lampidee B.V.
Postbus 46
2990 AA Barendrecht

Bezoekadres Hoofdkantoor:     
Lampidee B.V.
Ettensebaan 17a3
4812 XA Breda
Algemene gegevens:
K.v.k.: 27184934
BTW nr.:NL 809865014B01
IBAN: NL83 RABO 0323 7581 77