• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Dimbare LED Lampen

LED lampen zijn voor de meeste toepassingen een duurzaam alternatief van meer traditionele lichtbronnen. De ontwikkelingen op het gebied van LED verlichting gaan razendsnel: de kwaliteit, lichtkleur, energiezuinigheid en betaalbaarheid van deze lampen zijn de afgelopen jaren enorm vooruitgegaan. Het gebruik van dimbare LED lampen in uw huis is dan ook een duurzame keuze. Dimbare LED lampen kunnen, net als andere dimbare lichtbronnen, precies de gewenste lichtsterkte en sfeer creëren. Naast duurzaam en energiezuinig, zijn de lampen dus ook een aanwinst voor uw interieur!

103 artikelen
103 artikelen
Andere bekeken ook

Dimbare LED lamp

In het begin van de ontwikkeling van LED verlichting, was niet iedereen te spreken over de kleur van het LED licht. Tegenwoordig is dat wel anders; LED lampen hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt en er zijn veel meer mogelijkheden qua kleurtemperatuur en lichtsterkte. Vooral de komst van de dimbare LED lamp heeft ervoor gezorgd dat er een grote waardering is voor deze energiezuinige en milieuvriendelijke lichtbronnen. Niet elke LED lamp is echter een dimbare LED lamp. Let er bij de aanschaf van een lamp dus goed op of deze bestuurd kan worden met een dimmer.

Dimbare LED verlichting in huis

Dimbare LED verlichting kan op verschillende plekken in huis worden toegepast:

  • In de keuken: feller licht tijdens het koken en opruimen na de avondmaaltijd
  • In de woonkamer: precies de juiste sfeer creëren met de juiste lichtsterkte
  • In de slaapkamer: ook hier wordt subtieler licht gecreëerd om een ontspannen gevoel te creëren
  • In de badkamer: helder licht tijdens het scheren of opmaken in de ochtend en rustiger licht tijdens het nemen van een ontspannend bad

Dimbare LED strip

Unieke verlichting kan gecreëerd worden met een dimbare LED strip. U kunt deze strip plaatsen onder bijvoorbeeld een wandplank of achter een verlaagd plafond. Zo creëert u een heel bijzonder lichteffect in huis. Een voorbeeld van een dimbare LED strip is die in de Philips Hue collectie. Deze slimme LED strip heeft veel verschillende mogelijkheden qua kleuren en lichtsterkte en kan bediend worden met uw smartphone of tablet. Mogelijkheden te over dus met deze bijzondere verlichting.

Heeft u advies nodig? Wij helpen u graag!

Zoals u wellicht heeft gelezen op onze site, is niet ons gehele assortiment te vinden in de webshop. Wij helpen u dan ook graag persoonlijk verder in één van onze vijf showrooms. Daar staan onze specialisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt met uw vragen ook terecht bij onze klantenservice. Deze is op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur telefonisch te bereiken op nummer 076-30 30 580.