• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Oosterse Plafondlamp

Vroeger lag de nadruk van plafondlampen veel meer op het functionele, maar tegenwoordig is dat totaal anders. Waar voorheen voornamelijk saaie standaard plafondlampen te vinden waren, komen tegenwoordig steeds meer unieke en trendy lampen voor. Een uitstekend voorbeeld van dergelijke eyecatchers zijn onze oosterse plafondlampen. Met een oosterse plafondlamp geeft u de ruimte een heerlijke, warme oosterse sfeer. De oosterse lampen zijn kenmerkend door het traditionele ontwerp en worden vaak met de hand door een vakman gemaakt en kunnen een mooie aanvulling zijn in ons Westerse interieur.

16 artikelen
16 artikelen
Andere bekeken ook

Oosterse Plafonniere

Hoe mooi een enorme kroonluchter ook kan zijn, ze zijn niet altijd even praktisch. Zo kunnen grote hangende plafondlampen ervoor zorgen dat u het overzicht in de kamer verliest. In zulke situaties is een compactere plafonniere een uitstekende keuze. Een plafonniere is namelijk een vlakkere plafondlamp, die u aan het plafond kunt bevestigen zonder dat u het overzicht in de ruimte verliest. Onze Djerba lamp is een voorbeeld van een prachtige oosterse plafonniere. 

Oosterse Plafondlamp creëren sfeer

De Djerba is een oosterse plafonniere waarmee u een warme en gezellige sfeer kunt creëren. Doordat het licht door het reliëf van kristallen schijnt ontstaan er schitterende patronen op het plafond en de muren rond de lamp. De Djerba is geschikt voor op de gang, in de slaapkamer of in de woonkamer. Er passen 3 lampen met een kleine fitting in en is bij ons verkrijgbaar met een diameter van 35 en 50 centimeter.

Combinatie met oosterse meubels

Om het oosterse tintje compleet te maken kunt u een oosterse lamp van Lampidee combineren met een oosters meubel of zelfs een heel oosters interieur. Door het toevoegen van bijvoorbeeld een mooie poef uit India of een Perzisch tapijt versterkt u de oriëntaalse sfeer die uw oosterse plafondlamp met zich meebrengt. U waant zich helemaal in vakantiesferen in uw eigen huis. Wie wil dat nou niet?

Op zoek naar een Oosterse plafondlamp?

Komt u dan vooral eens langs in een van onze vestigingen.  Naast deze compactere plafonnieres hebben wij ook een mooie collectie met oosterse hanglampen. In onze winkels zijn meer oosterse lampen te vinden dan op onze website. Als u langskomt kunnen wij u bovendien voorzien van gepersonaliseerd advies. Samen met een van onze verlichtingsexperts vindt u ongetwijfeld de oosterse plafondlamp die perfect bij u en uw ruimte past.  Bekijk direct waar de dichtstbijzijnde winkel voor u is.