• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Oosterse Hanglamp

Geef een vleugje mysterieuze magie aan uw interieur met een mooie Oosterse hanglamp. Met een Oosterse hanglamp boven uw eettafel, in de hal of in de slaapkamer creëert u direct een warme, bijzondere sfeer. De lampen zijn vaak opgengewerkt, waardoor ze ‘s avonds, als het donker wordt en de verlichting aangaat, een bijzonder lichtspel creëren op uw muren en plafond. Maar ook in het daglicht zijn onze Oosterse lampen ware eyecatchers. Neem dus snel een kijkje in onze collectie Oosterse hanglampen in de webshop, of kom naar een van onze vijf winkels!

21 artikelen
21 artikelen
Andere bekeken ook

Oosterse kroonluchter

De Oosterse of Oriëntaalse woonstijl wordt gekenmerkt door veel bonte kleuren, drukke prints, bewerkte metalen, donker hout en kristallen. Maar ook gedetailleerde versieringen en een vleugje drama zijn terug te vinden in deze stijl. En dat ziet u terug in de Oosterse kroonluchters. De grootsheid van deze lampen, het lichtspel dat ze creëren en het uitgesproken karakter maken van iedere basic inrichting direct iets bijzonders. Geef deze beauty’s wel de ruimte;  een grote Oosterse kroonluchter komt het mooist tot z’n recht in een hoge ruimte, zoals een vide, grote hal of ruime eetkamer.

Uw Oosterse hanglamp stylen

Zodra u een mooie Oosterse hanglamp of kroonluchter heeft uitgezocht, wilt u deze uiteraard op een natuurlijke manier in uw interieur integreren. In een ruimte met veel warme kleuren, bonte kussens en kleden, donkerhouten meubels en bewerkte metalen schalen voelt de Oosterse lamp zich direct thuis. Maar ook in een woning met hippie-achtige en invloeden vanuit Ibiza komen deze lampen mooi tot hun recht. En heeft u een strakke, moderne inrichting? Zelfs dan kan een Oosterse lamp direct voor sfeer zorgen. De bewerkte, rijkelijk gedetailleerde lamp vormt een sterk contrast met uw strak witte muren en minimalistische meubels. Voeg daar een Perzisch tapijt en wat houten elementen aan toe en u creëert een heel eigen en spannend beeld.

Kom ook naar onze winkels!

Zoals u wellicht al gelezen heeft, heeft Lampidee naast een webshop ook vijf mooie winkels in de regio Utrecht – Rotterdam – West-Brabant. In onze winkels vindt u zelfs een uitgebreider assortiment lampen. U vindt er tevens ook onze verlichtingsspecialisten die u graag helpen met het uitzoeken van de juiste lampen. Heeft u dringende vragen over onze collectie, of bijvoorbeeld over het bestelproces in onze webshop? Dan kunt u op werkdagen bellen met onze klantenservice. Deze is bereikbaar tussen 10.00 en 16.00 uur op telefoonnummer 076-30 30 580.