• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

LED Wandlampen

Bent u op zoek naar lampen die indirect en sfeervol licht verspreiden? Bekijk dan onze uitgebreide collectie LED wandlampen. LED wandlampen zijn niet alleen een energiezuinige en duurzame oplossing, maar geven dankzij hun vormgeving en lichtopeningen ook een heel bijzonder lichteffect. Onze LED wandlampen zijn bovendien in te zetten voor verschillende praktische doeleinden, zoals het verlichten van de gang of woonkamer en natuurlijk voor het verlichten van een schilderij. Kiest u voor een dimbare lamp, dan kunt u helemaal zelf het gewenste effect creëren. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod aan duurzame wandlampen voor verschillende toepassingen. Laat u verrassen door onze collectie online, of kom naar een van onze vier winkels!

61 artikelen
Pagina
61 artikelen
Pagina
Andere bekeken ook

Wand LED verlichting: duurzaam, betrouwbaar en sfeervol
De ontwikkelingen op het gebied van LED verlichting zijn de laatste jaren razendsnel gegaan. Deze vorm van verlichting is daardoor nóg energiezuiniger en warmer licht geworden. Maar ook de kwaliteit, levensduur en betaalbaarheid van LEDs zijn er sterk op vooruit gegaan. Het aanschaffen van wand LED verlichting is dan ook een goede investering voor een duurzaam en milieubewust interieur. Natuurlijk wil het oog ook wat; daarom zijn al onze LED wandlampen zeer fraai en modern vormgegeven. Veelgebruikte materialen zijn chroom, messing, nikkel en glas, maar ook beton. Ze passen dan ook perfect in een modern en strak interieur. Maar ook in een klassieke, retro of industriële woning kunnen ze voor een mooi contrast zorgen en een echte blikvanger worden.

 

Praktische wand LED lampen
Naast dat wand LED lampen mooi en sfeervol licht kunnen geven, worden ze vaak ook ingezet voor praktische doeleinden. In onze webshop vindt u veel verschillende wandlampen voor allerlei plaatsen in en rondom het huis, zoals:

LED wandlampen voor in de hal of gang
LED wandlampen voor in de woonkamer
LED wandlampen voor buiten;
LED wandlampen met klem;
LED schilderijlampen;
LED spiegellampen.
Bij elke LED wandlamp in onze webshop vindt u tevens uitgebreide informatie over de specificaties en toepasbaarheid van de lamp.

 

Meer informatie nodig over LED wandverlichting? Wij helpen u graag!
Zoals u wellicht heeft gelezen, is onze webshop collectie niet volledig; in onze winkels vindt u verscheidene lampen die niet via de webshop te bestellen zijn. In onze winkels staan tevens onze specialisten voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk lichtadvies. Dus heeft u vragen over de collectie of wilt u de lampen graag eens van dichtbij bekijken, dan bent u van harte welkom om een van onze vijf winkels te bezoeken. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook. Onze klantenservice is op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 076-30 30 582.