• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Ztahl

Het stoere merk Ztahl is een nieuwe leverancier die wij hebben toegevoegd aan onze Lampidee collectie! Ztahl bedenkt en maakt zijn design in eigen huis. Zij zijn sterk in ontwerp van design verlichting. Daarbij is het gebruik van het materiaal: staal, een handtekening op hun eigenzinnige collectie. Staal is een duurzame grondstof die tegelijkertijd zichzelf tijdloos maakt. En dat vind je terug in de collectie van Ztahl.

5 artikelen
5 artikelen
Andere bekeken ook

Bij Lampidee kunt u een kleine greep aan vloerlampen bewonderen. Dit zijn stoere, robuuste armaturen in combinatie met stoffen lampenkappen. Deze worden gebruikt met diversiteit en een klassiek randje door de cilinder vormen. Daarnaast is de stof voorzien van een egale, glanzende stof of in een gemêleerde structuur. Dit maakt hem klassiek maar ook een tikje stoer. U kunt zelf de keuze maken wat passend is in uw interieur. Mocht u liever toch iets anders wensen qua kleur of afwerking? Kom dan snel langs een van onze winkels om de mogelijkheden te bespreken.

 

Ztahl vertelt:

Het hebben van werk is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommige mensen hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en kunnen daar niets aan veranderen. ZTAHL wil een rol van betekenis spelen in het leven van deze mensen. Wij doen dit doormiddel van het aanbieden van sociale werkplekken. Dit geldt voor zowel het detacheren van vakkrachten, als het uitbesteden van verschillende handelingen binnen het productieproces. Samenwerken zit hoog in ons vaandel en wij hechten hier veel waarde aan. Wij vinden het belangrijk om iedereen een kans te bieden!