• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Lichtbronnen

Lichtbronnen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en fittingen. Daarbij zijn de kenmerken als de wattage, kelvin en lumen belangrijk omdat deze meer vertellen over de hoeveelheid licht wat een lichtbron afgeeft. Het is van belang dat u kiest voor het juiste licht dat past bij uw wensen en eisen. Wilt u namelijk er goed bij kunnen lezen? Dan is het fijner om helder tot wit licht te hebben tijdens het lezen van de krant of een boek.

102 artikelen
102 artikelen
Andere bekeken ook

Bij Lampidee bieden wij een ruim assortiment aan lichtbronnen voor in uw huidige of nieuwe lamp. Maak de keuze uit de collectie lichtbronnen van de merken: Eglo, ETH, Philips, SPL en Sylvania. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk of dat de lichtbron gedimd wordt met een dimmer, een lichtsterkte wenst of dat u liever kiest voor een drie-standen lichtbron in uw lamp

Vermijd extra kosten met een drie-standen lichtbron.

Bij ons zijn verschillende drie-standen oftewel 3-settings lichtbronnen verkrijgbaar in verschillende vormen. Lichtbronnen zijn een toevoeging aan een lamp wat u kunt zien als een accessoire. Een lichtbron hoeft niet alleen functioneel te zijn maar kan ook de nodige uitstraling geven aan het totaalbeeld van de lamp. Laat u adviseren door onze verlichtingsspecialisten in één van onze winkels in Barendrecht, Breda, Spijkenisse en Utrecht. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur op het telefoonnummer: 076 30 30 582.