• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Slaapkamer

Naast de benedenverdieping in een woning wordt de slaapkamer ook als belangrijk onderdeel gezien. Er wordt veel aandacht besteed naar de zoektocht van slaapkamerlampen. Het is natuurlijk belangrijk dat er een bepaalde sfeer wordt bepaald in deze ruimte. Hier hoeft niet perse een moderne en strakke plafondlamp worden opgehangen, maar kan zelfs een opbouwspot of een sfeervolle hanglamp worden gebruikt. In combinatie met een bed leeslamp voor aan de wand of een dimbare tafellamp voor op de nachtkastjes.

121-150 van 701
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
121-150 van 701
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bent u op zoek naar een sfeermaker voor boven uw bed?

Kies dan voor een sfeervolle slaapkamer hanglamp die er voor zorgt dat het licht niet alleen naar beneden schijnt, maar door de gehele slaapkamer. De perfecte keuze is om dan te kiezen voor een opengewerkte hanglamp. In onze collectie hebben wij diverse slaapkamer hanglampen zoals de Oronero, de Malmo en de Mercurius die zorgen voor een mooi lichteffect. Kies daarbij voor een 3-standen lichtbron welke u met de huidige aan-uit schakelaar aan de wand het licht kunt dimmen. Zo zorgt u zelf voor de gewenste sfeer in uw slaapkamer.

Laat u inspireren in één van onze winkels.

Kunt u geen keuze maken via onze website? Laat u dan inspireren en adviseren in een van onze winkels in Barendrecht, Breda, Spijkenisse en Utrecht. Onze verlichtingsspecialisten staan u graag te woord en helpen u met de zoektocht naar de perfecte én sfeervolle lamp in uw slaapkamer.