• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Slaapkamer

Naast o.a. de woonkamer in een woning, is de slaapkamer ook een belangrijk onderdeel binnen het interieur. Er wordt veel aandacht besteed naar de zoektocht van de juiste slaapkamerlampen. Het is natuurlijk belangrijk dat er een bepaalde sfeer wordt gemaakt in deze ruimte. Het hoeft niet perse een moderne en stakke plafondlamp te zijn, maar het kan ook een combinatie zijn van inbouw-,opbouwspots met een sfeervolle hanglamp en bed leeslampen. Bij Lampidee vindt u talrijke diverse slaapkamerlampen voor elke woonstijl.

730 artikelen
730 artikelen
Andere bekeken ook

Een echte sfeermaker boven uw bed.

Wanneer u een echte sfeermaker boven uw bed wilt hangen, moet u opzoek gaan naar een lamp die het licht door de gehele slaapkamer laat schijnen. Dit soort lampen zorgen dat het licht niet alleen niet beneden schijnt. De perfecte keuze is om te kiezen voor een opengewerkte hanglamp. In onze collectie hebben wij diverse slaapkamer hanglampen zoals de Oronero, de Malmo en de Mercurius die zorgen voor een mooi lichteffect. Kies daarbij voor een 3-standen lichtbron welke u met de huidige aan-uit schakelaar aan de wand het licht kunt dimmen. Zo zorgt u zelf voor de gewenste sfeer boven uw bed! 

Opengewerkte lampen zorgen voor een bijzonder lichteffect in uw interieur. Hierdoor maakt u de ruimte direct sfeervol en knus. Let er wel bij op dat u kiest voor een lichtbron met een lagere wattage. Wanneer u namelijk een lichtbron erin draait met een hoge wattage (bijv. 60 watt-7 watt LED), zal de structuur nog harder worden getekend aan uw plafond en wanden. 

Bed leeslamp naast uw bed of op uw nachtkastje. 

Er zijn diverse varianten bed leeslampen en tafellampen die gebruikt worden naast het bed. Neem bijvoorbeeld een dieren wandlamp als u de aandacht wilt trekken zoals de Ostrich of de Giraffe wandlamp. Liever de keuze voor een strak en moderne wandlamp naast uw bed? Kies dan voor de Boxer wandlamp van Lucide, de Blitz van Highlight of de Master van Artdelight. Of maak het gemakkelijk met de Countess touchlamp van Reality Leuchten. Een kleine sfeermaker voor op uw nachtkastje. Vind dé geschikte leeslamp voor naast uw bed of op uw nachtkastje onder het kopje: Bed leeslampen en tafellampen.

Basisverlichting voor uw kledingkast!

De doorsnede consument heeft ook zijn kledingkast in zijn slaapkamer staan. Natuurlijk wilt goed voor de dag komen en uw lievelings outfit aantrekken. Hiervoor is er genoeg en goed licht nodig. Dit licht wordt ook wel basisverlichting genoemd. Dit kan zich uiten in een opbouwspot, inbouwspot of een simpele plafondlamp

Bij Lampidee vindt u diverse lampen die zich laten figureren als de basis in uw slaapkamer. Denk bijvoorbeeld aan de Bounce opbouwspot van Masterlight. Doordat de spot koppen draai-en kantelbaar zijn kunt u het licht richting uw kledingkast maar ook looproute laten richten, de Art D inbouwspots die u plaatst aan rondom de rand van het plafond bij het raam of de Sapana plafondlamp om verspreid licht te crëeren. 

Buitenom deze voorbeelden zijn er nog tien talle andere lampen die zich kunnen figuren als basisverlichting in uw slaapkamer. Laat u inspireren en adviseren in één van onze winkels in Barendrecht, Breda, Spijkenisse of Utrecht. Of neem contact met ons op via onze online-chat of bel de klantenservice: 076 30 30 582. Al onze verlichtingsspecialisten staan u graag te woord en helpen u graag verder met de zoektocht naar de perfecte én sfeervolle lamp in uw slaapkamer.