• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Think Paper

Wilt u mooi design en duurzaamheid combineren, dan zijn de lampen van Think Paper een goed idee. Alle lampen van Think Paper worden met de handgemaakt in Nederland van duurzaam karton. De Krafts series van Think Paper zijn uniek door hun patronen. Deze lijken wel volledig willekeurig. Echter elk patroon is zorgvuldig door Think Paper samengesteld en daardoor is elk specifiek model telkens weer identiek. Alle patronen varieren van open en gesloten, licht en donker. Het verfijnde patroon zorgt voor een adembenemend uniek licht effect in elke ruimte of omgeving. Kijk eens naar ons geselecteerde assortiment van Think Paper en laat u verrassen! 

4 artikelen
4 artikelen
Andere bekeken ook

Think Paper 

Made in the Netherlands

Think Paper ontwierp The Dutch Tulip in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Dit paviljoen werd gepresenteerd op het WorldSkills event in Leipzig en was volledig vervaardigd uit karton. Maar liefst 200.000 bezoekers bezochten The Dutch Tulip.

Dit spectaculaire concept wordt nu vertaald naar exclusieve producten, geïnspireerd door passie voor design en ongewone duurzame materialen. Tot op de dag van vandaag heeft Think Paper een uniek portfolio gecreëerd met exclusieve producten en op maat gemaakte objecten voor zowel de zakelijke én de particuliere markt, nationaal en internationaal.

Make things different, change things around and look at things from a different perspective © 2013 Think Paper

Meer weten of een persoonlijk advies?

Wilt u meer weten over Think Paper of vindt u het lastig om een keuze te maken? Kom dan gerust eens langs voor persoonlijk advies van één van onze specialisten. U vindt Think Paper in onze winkels in Barendrecht, Breda en Utrecht. Of bel of mail met onze klantenservice voor meer informatie.