• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Staande lampen

Staande lampen zijn prominent aanwezig in een ruimte. De keuze is aan u of dat u kiest voor een minimalistische staande lamp voor naast uw bank of een ware eyecatcher voor in een lege hoek in de woonkamer. Bij Lampidee vindt u een ruime collectie aan staande lampen met o.a. lees gedeelte, met- of zonder lampenkap, met glas of een geïntegreerde LED verlichting.

97 artikelen
97 artikelen
Andere bekeken ook

Minimalistische staande lampen.

Staande vloerlampen kunt u natuurlijk overal in uw woning plaatsen. Deze zijn natuurlijk in verschillende hoogtes, kleuren en maten te verkrijgen. Daarnaast ons aanbod in vloerlampen naar eigen persoonlijke smaak te vinden binnen de collectie van Lampidee. Voor ieder interieur hebben wij een ruim aanbod aan diversiteit van staande lampen. Een minimalistische staande lamp hoeft niet prominent aanwezig te zijn. Onze minimalistische staande lampen zijn te vinden onder o.a. het kopje: uplighters.

Deze uplighters zijn vaak modern, strak en simpelweg minimalistisch doordat eenvoud de sleutel is tot hun succes. De taak van uplighters is om zoveel mogelijk funcioneel licht te maken in de gewenste ruimte om er bijvoorbeeld goed bij te kunnen lezen, puzzellen of andere werkzaamheden. Daarnaast kunt u vaak deze uplighters ook dimmen via de schakelaar of aan/uit knop die aan de staande lamp zit bevestigt. Bent u benieuwd naar de volledige uitstraling of wilt u hem real-life komen bewonderen? Kom dan gezellig langs in één van onze winkels

Maak een eyecatcher van uw vloerlamp!

Niet alleen functionaliteit is belangrijk bij de keuze van een vloerlamp, maar ook de uitstraling is van belang. Minimalistische lampen hoeven niet per definitief smal, subtiel en minder opvallend te zijn. Het kan juist zijn dat een minimalistische staande lamp de aandacht trekt in een ruimte. Neem de Pure-Grafo lamp als voorbeeld: een moderne vloerlamp van een minimalistisch design waaruit een hoop licht wordt gemaakt. Doordat de Pure-Grafo bestaat uit een kantelbare zwenkarm kunt u het licht gericht richten. Daarnaast heeft dit design veel weg van een grote bureaulamp, maar dan voor op de vloer. Of maak de keuze voor een wat opvallender design zoals de Adeta vloerlamp. Door zijn opengewerkte metalen kap en robuuste drie-poot zal deze vloerlamp zeker de aandacht trekken in uw interieur. Daarnaast heeft hij ook de ruimte nodig om zich te kunnen laten zien. Met de keuze van een passende filament lichtbron zal de Adeta tafellamp een echte eyecather zijn voor in uw eigentijdse, industriële of moderne interieur.

Waarom de keuze voor een staande lamp?

Een staande lamp kan een donkere hoek in de ruimte verlichten of juist een oppervlakte waar geen daglicht schijnt. Daarnaast zijn deze plekken vaak een ideaal plekje om een leesplek te maken door een fauteuil bij een staande lamp neer te zetten. Zo kunt zich even afzonderen van het zitgedeelte en rustig uw boekje of krant lezen. Heeft u daar geen stopcontact in de buurt zitten? Dan hebben wij de oplossing want met een oplaadbare tafellamp of oplaadbare vloerlamp kunt u makkelijk uit de voeten en zorgt u dat uw lamp mobiel blijft door de hele woning.

Soorten staande lampen vind u bij Lampidee

Er zijn verschillende staande lampen te verkrijgen in de collectie van Lampidee. Wij bieden een ruim aanbod aan diverse staande lampen die zijn voorzien van o.a. geïntegreerde LED-verlichting, staande lampen met lampenkap, staande lampen zonder lampenkap en nog veel meer. Neem eens een kijkje op onze website onder het kopje vloerlampen. Wilt u liever u laten inspireren en adviseren door één van onze verlichtingsspecialisten? Kom dan langs in een van onze winkels in Barendrecht, Breda, Spijkenisse en Utrecht. U zult verstelt staan van ons aanbod en zullen u verder helpen met een staande lamp die past bij uw wensen.