Voorwaarden Tag & Win met @lampidee

Laat ons zien hoe jouw "Lampidee" lampen hangen of staan in jouw huis. Wij vinden het namelijk super leuk om te zien hoe onze lampen jouw huis een sfeervol thuis maken! We zijn hier trots op en willen dit ook graag delen aan anderen.

 

Wanneer je een foto post op Instagram, Facebook of Pinterest en ons tagt met @lampidee of je zet in de begeleidende tekst #lampidee, dan gaan wij jou toestemming vragen om jouw foto te publiceren op onze website en social kanalen. Door gebruik te maken in je antwoord van de hashtag #yeslampidee geef je ons toestemming om:

 • Jouw foto te delen op onze social mediakanalen en te gebruiken op onze website www.lampidee.nl
 • Door jou gemaakte foto’s te gebruiken in onze magazines en/of nieuwsbrief
 • Jouw afbeelding te gebruiken tot jij ervoor kiest je toestemming in te trekken

 

Dit krijg je van ons:

 • Gratis publiciteit op onze kanalen, magazine, nieuwsbrief en de website lampidee.nl
 • Een naamsvermelding van de fotograaf
 • Te allen tijde de mogelijkheid om jouw toestemming in te trekken
 • Elke maand trekken we uit alle nieuwe sfeerfoto's een winnaar en die wint een cadeaubon t.w.v. € 100.

 

Waar moet mijn foto aan voldoen om kans te maken op die cadeaubon?

 1. Maak een sfeervolle foto van de lamp en de omgeving. Dus het totaal plaatje en iet alleen de lamp zelf.
 2. Maak een foto zonder personen erop. Ook afbeeldingen van personen mogen niet op de foto staan.
 3. Maak een scherpe foto. Onduidelijke foto’s of lampen in verpakking worden uitgesloten.
 4. Maak zoveel mogelijk foto's. Ook fotocollages maken kans, maar deze tellen als één deelname mee.

 

Door akkoord te gaan met deze voorwaarden, verklaar je dat de afbeelding jouw eigendom is.

 

 

Credits

Waar mogelijk zullen we altijd de naam van de fotograaf vermelden. Is dat bij jouw afbeelding niet gebeurd? Laat het ons dan weten door te mailen naar info@lampidee.nl. Vertel ons op welke (web)pagina je jouw afbeelding tegenkwam en wat de naam van de fotograaf is, dan publiceren we de naamsvermelding binnen 30 dagen.

 

Toestemming intrekken

Natuurlijk is het mogelijk om je toestemming in te trekken. Mail je verzoek tot het verwijderen van afbeeldingen naar info@lampidee.nl en deel een directe link naar de afbeelding. We zorgen ervoor dat de afbeelding zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen wordt verwijderd van onze digitale kanalen. Mochten we jouw foto gebruiken in ons magazine of de nieuwsbrief? Dan kunnen de afbeelding helaas niet meer verwijderen. 

 

Algemeen

 • Lampidee behoudt zich het recht voor de actie eenzijdig te wijzigen, veranderen of te onderbreken en/of de actievoorwaarden en/of prijzen tijdens de winactie te wijzigen zonder dat Lampidee verplicht is tot vergoeding van schade jegens de deelnemers.
 • Lampidee zal alle persoonsgegevens die zij verkrijgt in het kader van deze actie vertrouwelijk en conform de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens behandelen.
 • Lampidee zal de persoonlijke gegevens van de winnaar en deelnemers uitsluitend gebruiken voor deze actie en nooit aan derden verstrekken, dan wel verkopen of verhuren. Ook zullen nooit de persoonsgegevens van een winnaar of deelnemer bekend worden gemaakt zonder toestemming van de winnaar of deelnemer.