• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

LED lamp

De ouderwetse gloei- en halogeenlampen zijn verledentijd. Vooral in de tijd waarin wij nu leven heeft energiebesparing grote invloed heeft op het dagelijkse gebruik. Iedereen is bewuster bezig met het energieverbruik en dus ook de energiekosten. Vervang zo goed als mogelijk uw gloei- en halogeenlampen voor LED lichtbronnen.

94 artikelen
94 artikelen
Andere bekeken ook

Bespaar op uw energiekosten met LED lichtbronnen.

Bent u in een verbouw fase of gaat u verhuizen? In dit soort situaties komt het vervangen van verlichting al gauw aan bod. Dit natuurlijk niet erg, want een stukje kosten besparing in uw energieverbruik is in de tijd van deze zeker niet gek. Wij bieden een ruim assortiment aan diverse LED lichtbronnen met een grote fitting (E27), kleine fitting (E14) en GU10 fitting (spots). Heeft u een verouderde lamp en wilt u weten of dat het gebruik van een LED lichtbron mogelijk is? Neem dan contact op met onze klantenservice van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur op het telefoonnummer: 076 30 30 582. Onze verlichtingsspecialisten adviseren en helpen u graag verder naar de zoektocht van de juiste LED lichtbronnen voor in uw lampen.

Komt u liever langs in één van onze winkels?

Uiteraard bent u van harte welkom in één van onze inspirerende winkels in Barendrecht, Breda, Spijkenisse en Utrecht. Onze verlichtingsspecialisten kunnen met u mee kijken of dat wij de geschikte LED lichtbron kunnen bieden voor in uw huidige lamp.