• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.1
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Woonkamer

De woonkamer wordt vaak gezien als de belangrijkste kamer in het huis. U brengt dan ook een groot deel van u tijd door in deze kamer. Belangrijk dus dat de woonkamer er goed uitziet en de sfeer uitstraalt die u voor ogen heeft. Benieuwd hoe u dit het beste kan doen? Woonkamerlampen zijn een goed begin! Een woonkamerlamp maakt uw interieur een stuk sfeervoller en kan een échte eyecatcher zijn. Laat u verrassen door ons ruime assortiment! 

1027 artikelen
1027 artikelen
Andere bekeken ook

Woonkamer Lampen

Woonkamerverlichting is verkrijgbaar in alle vormen en stijlen. De naam suggereert misschien dat een woonkamerlamp alleen geschikt is voor de woonkamer, maar deze lampen zijn in meerdere kamers inzetbaar. De lamp zal even goed staan in bijvoorbeeld de slaapkamer, eetkamer of de gang.

Wat uw stijl ook is, voor elk interieur hebben wij een passende lamp. Houdt u van elegant en modern? Wat dacht u dan van de Fine vloerlamp? Een moderne lamp met een prachtige melkglazen kap. Smelt uw hart van industrieel design? Kijk dan eens naar de Bikkel hanglamp. Door de metalen klemmen en snoeren straalt uw kamer direct kracht uit.

Verlichting woonkamer

Spendeert u veel tijd in de woonkamer? Dan is het belangrijk om de juiste verlichting te kiezen voor deze kamer. Wij hebben een uitgebreid aanbod in plafonnières, spots, tafellampen, vloerlampen en wandlampen die uw woonkamer veranderen in uw persoonlijke zevende hemel.

De Amaze hanglamp is bijvoorbeeld een lamp om door een ringetje te halen. Deze moderne lamp is niet alleen trendy, maar ook sfeervol door de geïntegreerde lichtbron. De ambiance boven de eettafel zal naar een hoger niveau getild worden met deze hanglamp. Wilt u meer lampen zoals deze? Bekijk dan ook eens ons ruime aanbod aan eetkamerlampen!

Huiskamer lampen

Bent u op zoek naar een uniek design dat in het oog zal springen? Wij hebben verschillende mooie eigentijdse lampen waar uw hart sneller van zal kloppen. Wilt u eenvoudig uw eigen draai geven aan het interieur? Wat dacht u van de Curle vloerlamp? Deze moderne lamp is door zijn unieke vorm een echte blikvanger die sfeer zal brengen in uw kamer.

Wilt u liever iets prikkelends voor in de kamer? De Cactus tafellamp is een mooie keramieken lamp die zich op elke salontafel thuis zal voelen. Door het speelse design is de lamp ook een mooi woonaccessoire voor overdag.

Verlichting woonkamer inspiratie

Twijfelt u over welke lamp het beste bij uw woonkamer past en wilt u inspiratie opdoen? Onze specialisten staan voor uw klaar om persoonlijk advies te geven. U vindt onze winkels in: Barendrecht, Breda, Spijkenisse en Utrecht.