• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Bedlamp

In de slaapkamer of woonkamer heeft u altijd wel een moment van rust waarin u tijdens het lezen van een boek goed licht nodig heeft. Er is dan niet altijd ruimte om een staande lamp of tafellamp te plaatsen. Een goede oplossing is om dan te kiezen voor een wandlamp waar voldoende tot goed licht komt om uw favoriete boek uit te lezen. Bij Lampidee zijn er diverse wandlampen te vinden die passen binnen iedere woonstijl.

52 artikelen
Pagina
52 artikelen
Pagina
Andere bekeken ook

Een slaapkamer wandlamp maakt het lezen makkelijker in bed!

Hoe lekker is het om nog even een hoofdstuk uit te lezen voordat u begint aan een goede nachtrust. Daarbij is het belangrijk dat u kiest voor gericht en goed leeslicht. Bij Lampidee hebben wij diverse slaapkamer wandlampen met een kantelbare spot of leesarm bij het aanschakelen van de wandlamp het licht gericht te laten schijnen. Er zijn diverse armaturen waaraan een flexibele leesarm zit gemonteerd tot aan een kantelbare opbouwspot die u direct aansluit op uw elektra in de wand.

Bent u liever op zoek naar een slaapkamer wandlamp met een snoer?

Dan is dit eventueel zelf aan te passen aan de wandlamp of opbouwspot. Bij sommige armaturen is er al rekening gehouden dat men deze wandlamp wilt voorzien van een stekkersnoer. Hierdoor is er een uitsparing gemaakt waar een snoer doorheen gehaald kan worden. Ook zijn er slaapkamer wandlampen waar de aan-uit schakelaar aan het armatuur zit bevestigt, waardoor een stekkersnoer overbodig zal zijn.

In ons assortiment vind u een ruim aanbod aan verschillende wandlampen die past bij iedere woonstijl. Kom langs in één van onze inspirerende winkels voor de zoektocht naar de perfecte wandlamp voor in uw slaapkamer. Onze verlichtingsspecialisten helpen u graag verder!