• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Smart Lampen

Slimme verlichting is tegenwoordig niet weg te denken binnen de verlichtingswereld. Hoe fijn is het om vanuit uw werk, thuis op de bank of tijdens uw vakantie in verbinding te staan met de lampen in huis. Zo kunt u via de App uw verlichting op afstand bedienen en instellen volgens uw dagelijkse routine. Daarnaast zorgt dit ook voor een stukje extra veiligheid om inbrekers buiten de deur te houden.

22 artikelen
22 artikelen
Andere bekeken ook

Slimme verlichting in een armatuur.

Deze technologie zit verwerkt in de geïntegreerde LED module die in verbinding staat met uw mobiele apparatuur. Via een besturingssysteem zoals o.a. ZigBee, Alexa en Google Home zijn deze armaturen zoals bijvoorbeeld een hanglamp, vloerlamp en plafondlamp te bedienen met zowel het betreffende besturingssysteem als de bijgeleverde afstandsbediening. U kunt dus zelf de keuze maken om uw slimme verlichting te bedienen.

Losse lichtbronnen zijn ook slim!

Heeft u nog een mooie vloerlamp naast de bank, een hanglamp boven uw eettafel of een wandlamp in de hal met een E27-fitting of E14-fitting? Kies dan voor de losse lichtbronnen van o.a. Philips Hue en ConnectZ om uw armaturen op afstand te bedienen. U hoeft hierdoor geen compleet nieuwe lamp aan te schaffen, maar vervangt u gewoon de huidige lichtbron met E27-fitting of E14-fitting voor een slimme (smart) lichtbron!