• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.1
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Oosters

De Oosterse of Oriëntaalse woonstijl is een kleurrijke stijl met een sterke connectie met de natuur. Donkere houtsoorten, bonte tapijten, natuurlijke tinten en bewerkte metalen zijn bekende elementen uit deze stijl. Ook de kenmerkende Oosterse lampen zorgen voor een warme, wereldse sfeer in uw interieur. U waant zich direct in een exotisch vakantieoord in Azië, of sfeervol strandhuis aan de Marokkaanse kust. Wilt u deze relaxte sfeer ook creëren in uw huis, blader dan eens door onze uitgebreide collectie Oosterse lampen. Kunt u de juiste lampen niet vinden in onze webshop? Kom dan naar één van onze vijf showrooms voor een nog uitgebreidere collectie.

119 artikelen
119 artikelen
Andere bekeken ook

Oosterse verlichting brengt warmte in huis

Bewerkte en opengewerkte metalen, decoratieve patronen, facetgeslepen glas en kralenstrengen. De lampen in onze collectie Oosterse verlichting zijn een lust voor het oog. En ‘s avonds, wanneer het donker wordt en de lampen aangaan, zorgen ze voor een bijzonder spel van licht en schaduw in de ruimte. Zo geven onze Oosterse plafondlampen dankzij de fijne uitsparingen een mooi patroon op uw plafond. En onststaat er een mooie tekening op de muur wanneer u de hanglamp boven uw eettafel aanzet. Dit lichteffect is afhankelijk van het type lichtbron dat u gebruikt; de ene lamp geeft feller licht en de andere juist zachter en warmer licht. Voor advies over het kiezen van de juiste lichtbron kunt u terecht bij onze klantenservice en natuurlijk in onze winkels.

 

Oosterse sfeerverlichting in uw interieur

De lampen in onze Oosterse collectie zijn een mooie aanvullig op een Oosters of Oriëntaals ingerichte woning, maar passen ook heel goed in andere interieurs. In een modern ingericht, westers interieur worden deze lampen echte eyecatchers. Combineer ze met strakke meubels, wanden en vloeren om de juiste balans te bewaren. Voeg nog enkele andere exotische accessoires toe, zoals een warm vloerkleed, houten kasten en woontextiel met etnische dessins, en u creëert in een paar eenvoudige stappen een prikkelend interieur met een luxe en wereldse uitstraling. Houdt u juist van de Ibiza stijl, ook dan komen deze lampen goed tot hun recht. Natureltinten, kleurrijke tegeltjes, rieten manden en gehaakte wanddecoraties vormen het rustgevende, Mediterrane decor waarin uw glimmende Oriëntaalse lampen extra aandacht krijgen.

 

Wij zien u graag in een van onze Lamp Idee winkels!

Lampidee heeft naast deze webshop vijf mooie winkels in de regio Utrecht – Rotterdam – West-Brabant. In onze winkels vindt u een nog uitgebreider assortiment dan in de webshop. Ook staan onze specialisten er voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk lichtadvies. Heeft u snel behoefte aan informatie over de collectie, of heeft u een vraag over het bestelproces? Dan kunt u van maandag t/m vrijdag bellen met onze klantenservice. Wij zijn van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 076-30 30 580.