• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Landelijke tafellampen

Een landelijke tafellamp is nooit een miskoop. Dit type lamp is namelijk geschikt voor op de eettafel of juist als landelijke schemerlamp voor in de woonkamer, maar zijn ook uitermate geschikt als bureaulamp voor in de werk-of slaapkamer.

Door het natuurlijke karakter geeft deze lamp áltijd een fijne sfeer in elke ruimte. Bovendien is het een mooie eye-catcher voor in uw woning. De nieuwste trends op het gebied vanlandelijke lampen vind u bij Lampidee. Naast ons assortiment in de webshop hebben onze winkels een nog grotere collectie landelijke lampen! Kunt u geen keuze maken online? Kom dan zeker naar één van onze 5 winkels!

44 artikelen
Pagina
44 artikelen
Pagina
Andere bekeken ook

Landelijke tafellampen: een echte aanwinst!

Door het rustige, sfeervolle karakter van landelijke lampen slaat u geen flater in uw interieur. De natuurlijke materialen en mooie vormen van deze stijl verlichting, zorgen voor een tijdloos karakter. Daarom is een landelijke lamp nooit uit de mode en daarmee een veilige keuze.

Toch is het landelijk wonen de laatste jaren steeds populairder geworden. Wellicht door alle hectiek die men ervaart gedurende de dag. Het gaat in deze woonstijl immers om rust en de natuurlijke sfeer, die steeds vaker gecombineerd wordt met een wat modernere woonstijl. Een landelijke lamp hoeft dus zeker niet ouderwets over te komen.

Landelijke schemerlamp in de praktijk

Tafellampen worden in het interieur op verschillende manieren toegepast. Soms zijn ze heel erg praktisch, zoals u dit kunt voorstellen bij een bureaulamp in een slaap- of werkkamer.

Maar juist de landelijke tafellamp heeft de perfecte kenmerken voor het creëren van een sfeervolle hoek in uw woonkamer. De landelijke schemerlamp is namelijk gemaakt van natuurlijke materialen zoals beton, hout, staal of linnen. Door het gebruik van deze materialen behoudt de lamp het natuurlijke en daardoor landelijke karakter. En laat dat nou precies hetgeen zijn wat landelijke liefhebbers zoeken! Combineer een dergelijke lamp met een gezellige fauteuil en een sfeervolle plant. En uw gezellig hoekje is compleet!

Een landelijke tafellamp vindt u bij Lampidee

Een landelijke tafellamp is functioneel en geeft daarnaast extra sfeer in uw huis. Tafellampen zijn ideaal, omdat deze - indien nodig -  eenvoudig zijn te verplaatsen. Daardoor kunt u eindeloos combineren. Vind uw nieuwe tafellamp bij Lampidee in onze online shop of kom gerust eens langs bij een van onze vestigingen verspreid over het land.