• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Klassieke plafondlampen

Plafondlampen zijn in veel huishoudens dé manier van basis verlichten. Dat vinden wij niet zo gek! Doordat de lampen zo hoog tegen het plafond worden gemonteerd, heeft het licht een groot bereik waardoor u slechts met één lamp een grote ruimte kunt verlichten. Klassieke plafondlampen hebben als groot voordeel dat het een warme uitstraling geeft en daardoor direct veel sfeer met zich mee brengt. Wilt u onze klassieke plafondlampen liever in het echt bekijken? Dat kan! Wij heten u van harte welkom in één van onze winkels.

38 artikelen
Pagina
38 artikelen
Pagina
Andere bekeken ook

Klassieke plafonnieres bij Lampidee

Heeft u nog een mooie klassieke plafondlamp nodig? Dat komt goed uit, dan u bent zojuist met de neus in de boter gevallen. Op deze pagina vindt u namelijk ons online overzicht met klassieke plafonnieres.

Een klassieke plafonniere kenmerkt zich door de manier van monteren. Het zijn namelijk vlakke lampen die direct gemonteerd worden aan het plafond waardoor u geen draden of snoeren ziet lopen, omdat de lamp direct op de centraaldoos worden gezet. Dit tezamen is dus het grote verschil met klassieke hanglampen, die om die reden in een apart overzicht te vinden zijn.

Bekende merken van klassieke plafondlampen

Binnen ons assortiment klassieke verlichting hebben we een aantal topmerken, waaronder Eglo en Steinhauer.

Elgo is van origine een Oostenrijks merk wat in de provincie Tirol ontstaan is. Jaarlijks brengen zij nieuwe lampen uit en is daarom bekend als trendzetter in de industrie. Deze continue ontwikkeling geldt ook voor klassieke lampen. Ondanks dat het lampen zijn die niet ingaan op de tijdelijke trends vinden zij het wel belangrijk om te blijven vernieuwen. Daarnaast hebben ze een makkelijk te begrijpen montage instructies, wat niet geheel onbelangrijk is bij het ophangen van lampen.

Ook Steinhauer is een echte autoriteit in de lampen branche. Deze lampen worden in eigen beheer ontworpen en ontwikkeld. De klassieke plafondlampen van Steinhauer zijn heel clean in design en passen daardoor in elke woonstijl.

Klassieke plafondverlichting

Het mooie aan klassieke verlichting is dat deze stijl niet uit de mode raakt. Klassieke lampen kunnen altijd en overal. De stijlvolle vormen, het kwalitatieve materiaal en de bijzonder details maken dat deze verlichting altijd een warme sfeer geeft aan uw woonruimte. Met name plafondverlichting is een type lamp dat u eenmaal kiest en niet snel verandert. Door te kiezen voor klassieke plafondverlichting, kiest u voor zekerheid en geen snelle woontrend die volgend jaar alweer vervlogen is. Kortom, klassieke plafondverlichting is altijd een goede keuze!

Klassieke plafondlampen besteld u bij Lampidee

Zoals u wellicht heeft gelezen, staat niet ons hele assortiment klassieke verlichting op de webshop, maar wij helpen u graag persoonlijk verder in één van onze vijf winkels of telefonisch via onze klantenservice op telefoonnummer  076-3030580 van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur