• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Staande Lamp Industrieel

Industriële lampen zijn helemaal hot. Deze lampen stammen af van de tijd dat fabrieken nog gaslampen gebruikten die met zware kettingen aan het plafond of steunbalken hingen. Industriële lampen stralen een robuuste en authentieke sfeer uit die op dit moment erg in trek is. En met onderstaande voorbeelden vinden wij dit niet zo gek! In onze webshop vindt u een selectie van onze staande industriële lampen. Voor nog meer inspiratie en advies op maat raden wij een bezoekje aan een van onze winkels aan.

33 artikelen
Pagina
33 artikelen
Pagina
Andere bekeken ook

Industriële Lamp staand model

De industriële trend is de laatste jaren niet meer weg te slaan in de Nederlandse woonwinkels en bladen. Wellicht heeft u het wel eens de banken met zwarte pootjes, houten tafels met een metalen onderstel of vitrinekasten met metalen frames gezien. Deze woontrend matched perfect met de lampen die u terug kunt vinden in deze categorie.

De industriële lamp, en dan met name het staande model is een echte eyecatcher voor in uw woonkamer. Door het gebruik van zware en grove materialen creëert u een stoere look. Veel van deze lampen hebben dan ook een beton look of metalen afwerking of worden materialen zoals hout, roestige materialen of zwart gebruikt. De fabriekslamp is daardoor erg populair. En dat is niet geheel onterecht. Door de materialen en kleuren passen deze stoere lampen namelijk in veel interieurs en vervelen ze niet.

Staande lampen industrieel matchen perfect met…

Zorg voor één mooi geheel door industriële lampen, staand te combineren met een van de andere typen lampen in dezelfde stijl. Ben ervan bewust dat een overdaad aan dit type lampen ook kan overkomen als to much. Kortom, combineer functionele basis verlichting zoals spots, plafondverlichting en wandverlichting met industriële lampen. En kijk kritisch hoe veel lampen u in deze stijl dicht bij elkaar heeft staan of hangen.

Industriële staanlamp nodig? Bezoek Lampidee!

Onze staande industriële lampen zijn echt een aanwinst voor uw interieur. Maar door de energiezuinige A-labels zijn veel van deze exemplaren ook een verrijking voor uw portemonnee. Door deze lampen te combineren met duurzame LED lichtbronnen bespaart u namelijk ook nog eens op de energiekosten.

Wilt u meer inspiratie opdoen of advies van onze experts over welke lichtbron u het beste kunt combineren met industriële staande lampen? Bezoek dan gerust eens een van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice via 076 3030580 .