• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.1
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Gouden lampen

Wanneer u uw huis heeft ingericht met prachtige meubels en stijlvolle accessoires, heeft u natuurlijk het juiste licht nodig om deze perfect in scène te zetten. Ook de uitstraling van uw lamp speelt hierbij een belangrijke rol: ga voor goud! Bij Lampidee vindt u een grote selectie aan gouden lampen in een tal van stijlen. Zo bent u zeker van een lamp die uw interieur het best tot zijn recht laat komen.

Door te kiezen voor een lamp in de kleur van dit edele metaal voorziet u uw inrichting van ware goudstukken. Maak van een plafondlamp een echte eyecatcher of voeg stralende accenten toe door te kiezen voor gouden lampenkappen.

125 artikelen
125 artikelen
Andere bekeken ook

Vijftig tinten goud?

Ongeacht van welke kleuren of materialen u gebruik gemaakt heeft bij het inrichten van uw thuis, met een goudkleurige lamp zet u de puntjes op de i. Voor een betoverend effect is het belangrijk om te kiezen voor een tint die de stijl van uw interieur op smaakvolle wijze aanvult. Houdt u vooral van een minimalistische en moderne stijl? Dan zou een lamp in rosé goud daar perfect bij passen. Is uw inrichting vooral klassiek met een aantal opvallende details? Kies dan voor een lamp in wit goud!

Niet alleen de kleur van een lamp, maar ook het materiaal kan zorgen voor een onderscheidende factor. Met een gouden lampenkap van velours bijvoorbeeld blaast u elke oude lamp weer nieuw leven in! Twijfelt u over de kleur of het materiaal? Wij heten u van harte welkom in een van onze vijf winkels in Nederland, zodat u uw nieuwe lamp voor de aankoop eens van dichtbij kunt bekijken.

Ga voor goud in huis!

Goud wordt al duizenden jaren gebruikt om een luxe uitstraling kracht bij te zetten, en het is dan ook niet gek dat de edele kleur ook steeds populairder wordt bij lampen. Maar niet alleen lichtbronnen, ook goudkleurige woonaccessoires zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de meeste inrichtingen.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een manier om uw woonkamer de finishing touch te geven? Kies dan eens voor gouden kussens in een warme tint. Zo creëert u in een handomdraai een heerlijk huiselijk gevoel! Daarnaast zijn fotolijstjes, beelden of spiegels van glanzend goud de perfecte manier om uw interieur gemakkelijk een moderne en toch tijdloze uitstraling te geven.

De gouden tip - koop je gouden lamp bij Lampidee

Door het ruime assortiment aan gouden lampen blijft bij Lampidee geen van uw wensen onbeantwoord. Goud wordt al snel verbonden met alles wat luxueus is. Een gouden hanglamp is dan ook net een edel sieraad voor aan uw plafond! Van gouden lampenkappen en spots tot slimme verlichting en gouden tafellampen: u vindt het allemaal bij Lampidee. Onze verlichtingsspecialisten adviseren u vakkundig over de aankoop van uw nieuwe goudkleurige lamp en beantwoorden al uw vragen met plezier in een van onze winkels.