• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.1
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Staande Lamp LED Dimbaar

Veel mensen zijn op zoek naar een vloerlamp die dimbaar is. En dat begrijpen wij bij Lampidee wel. Met zo’n staande lamp die dimbaar is kunt u namelijk op elk moment van de dag de juiste hoeveelheid licht bepalen. En juist het licht in uw ruimte bepaald voor een groot deel de sfeer in huis. Niets is namelijk zo ongezellig als te fel licht. De combinatie van een dimbare lamp met een vloerlamp is bovendien perfect om een lege hoek op te vullen met een sfeervolle schijnwerper!

74 artikelen
74 artikelen
Andere bekeken ook

Staande lamp dimbaar & verplaatsbaar

Met een staande lamp die dimbaar is, maakt u nooit een miskoop. Door deze toe te voegen aan uw interieur heeft u namelijk direct een sfeermaker in huis. Door het gevarieerde aanbod dat uiteenloopt van klassiek tot design of juist modern, is er altijd wel een lamp die perfect past bij uw interieur. Wilt u echt een statement maken met uw lamp? Kies dan eens voor een zwarte lamp. Deze lampen trekken door de markante kleur hun aandacht naar zich toe. En een mooie lamp mag zeker gezien worden!

 

Door de slanke eigenschap van dit type verlichting, kunt u deze lamp altijd wel kwijt. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact. Wilt u deze lamp in een moeilijk bereikbaar hoekje plaatsen? Geen probleem! Enkele van onze staande dimbare vloerlampen hebben een afstandsbediening waarmee u de lichtintensiteit en kleur temperatuur kan beïnvloeden. Bent u graag in de weer met uw interieur? Ook dan is een dimbare vloerlamp ideaal. U kunt gewoon de lamp verplaatsen naar een andere plek als u erop uitgekeken bent!

Dimbare vloerlampen

Veel dimbare vloerlampen zijn uplighters. Dit zijn lampen met een bijzonder effect. Zoals de naam al doet vermoeden schijnen deze lampen met het licht naar boven en wordt het licht via het plafond verder verspreid. Dit indirecte licht geeft een sfeervol effect waardoor het vaak geliefd is al basisverlichting gedurende de avonduurtjes. Het mooie van deze uplighters is dat de hoeveelheid licht zelf in te stellen is. Als er aan de uplighter ook een leesarm zit, dan heeft u ook goed direct licht bij het lezen of tv kijken. In de meeste gevallen is de leesarm ook flexibel in te stellen.

U vindt de perfecte dimbare vloerlamp bij Lampidee

De beste dimbare vloerlamp voor bij u thuis is niet altijd even makkelijk. Graag helpen wij u mee in deze zoektocht. Online kunt u een goede impressie krijgen van ons assortiment. Wilt u graag advies bij het stijlen van uw huis of heeft u nog vragen over onze verlichting? We helpen u graag verder in een van onze vestigingen!