• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.1
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Buitenverlichting

Het hele jaar door wordt er grotendeels gebruik gemaakt van de tuin of balkon. Zeker in de zomer is het heerlijk om ook ’s avonds lekker buiten te relaxen. Denk aan een heerlijke diner aan de buitentafel of een avondje bankhangen onder uw overkapping of veranda. Bij deze bezigheden is een goede buitenverlichting zeker een must. Niet alleen voor het directe licht maar ook voor het licht om uw tuin of balkon goed te belichten.

75 artikelen
75 artikelen
Andere bekeken ook

Buitenverlichting in een modern design. 

Met buitenverlichting creëert u de gewensten sfeer in uw buitenleven. Maar met een moderne buitenlamp kunt u ook uw favoriette plekken in de tuin letterlijk in de spotlights zetten. Tuinverlichting speelt een grote rol in de uitstraling van uw tuin en wordt tegenwoordig betrokken bij het interieur. Wat zich binnen afspeelt qua woonstijl en kleur, wordt ook doorgetrokken naar het buitenleven. Een prachtige design buitenlamp in diverse uitvoeringen en maten vindt u bij Lampidee. Voorziet uw tuin of balkon van sfeervolle wandverlichting of plafondverlichting voor onder uw overkapping, veranda of portaal. 

Maak uw tuin of balkon sfeervol met buitenverlichting.

U zult wel niet denken: Hoe haal ik sfeer uit mijn verlichting in de tuin of op het balkon? Dat kunt u doen door te kiezen voor de juiste verlichting. Niet alleen de kleur licht, maar ook het type lamp of woonstijl moet passen bij uw interieur. Met het interieur bedoelen wij uw interieur binnenshuis. Tegenwoordig is het normaal dat men de woonstijl binnenshuis doorvoert naar buiten. Dit komt omdat voornamelijk in de zomermaanden het buitenleven wordt omarmt en het belangrijk is om sfeer te creëeren onder uw overkapping, veranda of portaal. 

Hierdoor hebben wij diverse oplaadbare lampen in ons assortiment. Dit zijn met name: staande leeslampen zoals de Gilly leeslamp, tafellampen zoals de Seoul tafellamp of Neapel tafellamp of de Sphere buitenlampen die u gemakkelijk in de beplanting of omheining kunt hangen. Deze lampen zijn zowel voor binnenshuis- als buitenshuis te gebruiken. Ideaal toch?

Buitenlampen met geïntergreerde led verlichting

De meeste buitenlampen zijn voorzien van een geïntergreerde led-module. Dit wilt zeggen dat de lichtbron direct zit verwerkt in het armatuur van de buitenlamp. U kunt hierdoor de lichtbron niet vervangen wanneer deze niet meer naar wens is, of als hij niet meer werkt. De geïntergeerde led-modules zijn ieder gemaakt op een gemiddelde levensduur in branduren. Dit varieert vaak van 10.000 tot 15.000 branduren. Dat zijn heel veel branduren in de loop van gedurende 10 tot 12 jaar, waarop u gegarandeerd jaren lang plezier van zult hebben. 
Daarnaast is het ook milieuvriendelijker en zorgt dit voor een goede energiebesparing op jaarbasis. Deze geïntergreerde led-modules zijn vaak voorzien van een hogere kelvin waarde. Deze zijn standaard 3.000 kelvin of hoger. Hoe hoger de kelvin waarde, hoe witter het licht. Dit soort verlichting is o.a. perfect als u uw looppad, gevel of beplanting wilt belichten. 

Kies een filament lichtbron in uw buitenlamp!

Er zijn ook diverse buitenlampen verkrijgbaar waarin u zelf bepaalt welke lichtbron u erin draait. Dit zorgt dat u zelf de uitstraling maakt van uw buitenlamp. Daarnaast zijn er tegenwoordig diverse mooie filament lichtbronnen met E27-fitting verkrijgbaar in verschillende kleuren glas en LED-modules. Voor een sfeervol beeld kiest u bijvoorbeeld voor een LED bol ST64 of G80-model met een spiraal van het merk ETH. Dit is passend in o.a. de Rowin buiten wandlamp. De kelvin waarde van deze lampen zijn laag, wat inhoudt dat de lichtkleur warmer (oranjer van kleur) is. Dit is zeker passend als u een gezellige sfeer wilt creëeren in uw tuin of balkon.

Buiten wandlampen met GU10-fitting. 

Wij hebben diverse buiten wandlampen in onze collectie met een GU10-fitting. Dit is een fitting die vaak ook in spots worden gebruikt. In onze collectie hebben wij o.a. smart verlichting van Eglo Verlichting en Philips Hue verkrijgbaar, maar u kunt ook kiezen om te kiezen voor standaard modellen van o.a. het merk ETH of SPL.

Komt u er niet aan uit? Neem dan contact op met onze klantenservice op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur of kom gezellig langs in een van onze winkels. Onze verlichtingsspecialisten staan u graag te woord en helpen u graag verder met de keuze voor uw buitenverlichting.