Veilig kopen

Bij Lampidee vinden wij het belangrijk dat u een goed en vertrouwd gevoel krijgt bij onze webshop en winkels. Veilig kopen is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom zijn wij aangesloten bij het Webshop Keurmerk, hebben we een SSL-certificaat en worden onze betalingen professioneel afgehandeld via het betaalsysteem Buckaroo.

 

Webshop Keurmerk

 

Sinds juli 2013 is Lampidee aangesloten bij het Webshop Keurmerk enwebshop keurmerk hanteert de algemene voorwaarden van dit keurmerk.. Het Webshop Keurmerk is, in tegenstelling tot sommige andere keurmerken onafhankelijk en alle aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen. Zo ook Lampidee. De aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van Stichting Webshop Keurmerk en deze stichting beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

 

Per 1 juli 2012 is deze stichting aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie met een eigen Geschillencommissie Webshop, geheel onafhankelijk van de Stichting Webshop Keurmerk. De aansluiting heeft plaats gevonden in overleg met de Consumentenbond en de SGC. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het Webhop keurmerk, www.keurmerk.info.

 

SSL-certificaat

 

SSL securedDit houdt in dat de verbinding tussen onze webshop en jouw computer versleuteld is zodra u in het bestelproces komt. Wij gaan zorgvuldig met alle gegevens om en willen jouw privacy behouden. Via ons SSL certifcaat kunnen wij dit waarborgen. Dit houdt in dat alle pagina’s waar gegevens ingevuld kunnen worden extra beschermd zijn en de informatie, die wordt verstuurd (b.v. wachtwoorden, creditcard gegevens e.d.), versleuteld is en niet gelezen kan worden door derden. Deze pagina's zijn te herkennen aan het internetadres. Deze beginnen met https i.p.v. http.

 

Betaalmogelijkheden

veilig betalen
 

In onze winkels kunt u contant of via de pin betalen. Helaas is het in onze winkels niet mogelijk om op andere manieren te betalen. In onze webshop kan dit via verschillende betaalmogelijkheden. Hieronder volgt een kort overzicht van de betaalmethoden die we u bieden:

Veilig betalen bij Lampidee Webshop:
Lampidee is aangesloten bij het Webshop Keurmerk   Bankoverschrijving vooraf (gratis)
Betalen bij afhalen in onze winkels (gratis)   Paypal (gratis)
iDEAL (gratis)      
Betalen bij de postcode (rembours) €10,-      

 

Betaalsysteem Buckaroo

 

buckarooOnze betaalmogelijkheden worden beveiligd door het betaalsysteem Buckaroo. Zij zorgen voor een veilige en professionele betaalafhandeling. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling via dit betaalsysteem, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze manier van betalen geeft jou en ons een veilig en vertrouwd gevoel.