Retourneren

Wanneer het bestelde product niet aan de verwachtingen voldoet, is het mogelijk om uw product binnen 14 dagen na levering te retourneren. Wij zullen dan de aanschafprijs terugbetalen via de bank. Uiteraard zijn hieraan enkele voorwaarden verbonden. Na bezorging van uw product dient u deze altijd te controleren. Is er iets verkeerd of kapot geleverd? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via het contactformulier of mail ons op info@lampidee.nlretour

 

Lees hieronder welke voorwaarden aan retourneren zijn verbonden en hoe ons retourprocedure werkt:

 

Bedenktijd en retourprocedure

 

Bij Lampidee geldt een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat u de aankoop in uw bezit heeft. Deze termijn geeft u de mogelijkheid om het product te bekijken, te beoordelen en na te denken of u het product wilt houden of retourneren. Als de lamp niet aan de verwachtingen voldoet, dan kunt u deze retourneren naar ons.

 

Als de lamp gekocht is in één van onze winkels adviseren wij u om contact op te nemen met het desbetreffende filiaal.

 

Retourmeldingen via de website gelden alleen voor bestellingen via onze webshop. U dient deze voor verzending aan te melden via het retourformulier of via het bijgeleverde retourformulier. De retour te sturen producten dienen binnen 14 dagen na retourmelding geretourneerd te worden naar ons retouradres in Breda:

 
Lampidee b.v.
Ettensebaan 17a3
4812 XA Breda
 

De kosten voor het retour sturen van uw bestelling zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten kunnen variëren per vervoerder en per grootte van de verpakking. Wij kunnen uw lamp ook retour halen. De kosten hiervoor zijn €12,50 per colli.

 

Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via info@lampidee.nl of ons contactformulier. Uw bestelde artikel valt dan niet onder de retourvoorwaarden, maar onder de garantievoorwaarden.


Als de lamp gekocht is in één van onze winkels adviseren wij u om contact op te nemen met het desbetreffende filiaal. Retourmeldingen via de website gelden alleen voor bestellingen via onze webshop.

 

Retourvoorwaarden

Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het retourneren.  U kunt het artikel retourneren:
 
  Sommige artikelen mogen niet geretourneerd worden.
Het gaat hier om:

 
binnen van 14 dagen na levering  

artikelen die speciaal voor u zijn besteld,

in de originele staat, compleet en onbeschadigd*     zoals speciale lichtbronnen buiten ons standaard assortiment
en in de (indien mogelijk) originele verpakking **   artikelen die op maat zijn gemaakt, zoals lampenkappen

(*) Het artikel moet in complete en originele staat zijn. Hieronder verstaan wij dat een artikelen niet gebruikt mag zijn, aangepast of enige andere wijziging hebben ondergaan.
 

(**) Retour te sturen producten moeten in de (indien mogelijk) originele verpakking met de complete originele binnenverpakking, inclusief de beschermende luchtkussenfolie zitten. Als dit niet mogelijk is, dan moet de lamp geretourneerd worden in een deugdelijke verpakking die schades aan de lamp kan voorkomen.

retour

 

Op de verpakkingsdozen mogen niet beschreven worden. Indien uw ontvangen artikel beschermd is door luchtkussenfolie, dient u deze ook te gebruiken wanneer u het artikel retourneert. Dit is ter voorkoming van schade en breuk.

 

Als aan deze voorwaarden is voldaan en wij het artikel in goede staat retour hebben ontvangen, zullen wij de aanschafprijs terugbetalen binnen 14 dagen na retourmelding. Dit is inclusief de heen-verzendkosten, maar m.u.v. de kosten voor het bezorgen op tijdsafspraak. Deze terugbetaling zal altijd via een bankoverschrijving gaan.

 

Als een product retour gestuurd wordt, dient de factuur (of een kopy ervan) en ons bijgevoegde retourformulier altijd bijgesloten te zijn.


Zelf terugbrengen

 

De snelste manier van retourneren is om het te retourneren product zelf terug te brengen bij één van onze winkels, want dan kan het retourbedrag sneller worden terugbetaald en kost betaalt u geen verzendkosten. Belangrijk bij zelf terugbrengen is dat u altijd het artikel aanmeldt via ons retourformulier, want dan kunnen wij de desbetreffende winkel op de hoogte brengen.