Over Lampidee

vestiging Spijkenisse

De grootste verlichtingsspecialist

 

Lampidee is een lampenwinkel met 5 speciaalzaken in Nederland in de regio Rotterdam, Utrecht en West Brabant. Lampidee is de lampenwinkel en webshop van uw regio waar service en goed advies vanzelfsprekend zijn. Op basis van een continue wisselende en actuele collectie kunnen wij u een persoonlijk advies geven. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant en ieder interieur.


 

voorbeeld

Deskundig advies

Lampidee staat voor het grootste aanbod aan interieurverlichting tegen scherpe prijzen. Bij Lampidee kunt u rekenen op een deskundig advies en staat kwaliteit en service voorop zonder dat u daar meer voor betaalt. Interieurverlichting kiezen is vaak niet gemakkelijk, maar is wel heel belangrijk. Het bepaalt namelijk in belangrijke mate de sfeer in je woning. Daarnaast moeten lampen naast mooi vaak ook functioneel zijn in het gebruik.

 

Jarenlange ervaring

Wij noemen ons niet voor niets verlichtingsspeciaalzaak. Bij Lampidee hebben we jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van verlichting. Onze collecties zijn afgestemd op de wensen en eisen van onze klanten en zijn natuurlijk altijd actueel. 

 

Onze unieke formule gaat uit van optimale presentatie in onze ruime en overzichtelijke verlichtingswinkels. Zo krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is en met het advies van een van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig.

 

Waarom kopen bij Lampidee:
Vakkundig en klantvriendelijk personeel   Trendy en actuele collectie
Niet goed geld terug   Altijd voordelig
Parkeren voor de deur of online shoppen   Bijna alles uit voorraad leverbaar
Deskundig verlichtingsadvies   Optimale service
Unieke, trendy en actuele collecties   Gratis thuis bezorging bij online bestellen

 

Algemene gegevens:

Bezoekadres Hoofdkantoor:

Lampidee B.V.

Ettensebaan 17a3

4812 XA Breda

Tel: 076-3030580

Postadres Hoofdkantoor:

Lampidee B.V.

Postbus 46

2990 AA Barendrecht

Algemene gegevens:

K.v.k.: 27184934

BTW nr.:NL 809865014B01

IBAN: NL83 RABO 0323758177

BIC: RABONL2U