• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.1
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Paul Neuhaus

Al meer dan 50 jaar is het merk Paul Neuhaus een verlichtingsfabrikant met een brede collectie aan moderne, trendy en aantrekkelijke lampen voor het huis of kantoor tegen aantrekkelijke prijzen. Met een scherp gevoel voor actuele trends en innovatieve verlichtingsideeën is de collectie van het familiebedrijf Paul Neuhaus een goede inspiratiebron voor Lampidee. De collectie van Paul Neuhaus lampen bestaat uit verschillende eigentijdse, maar ook klassieke lampen.

84 artikelen
Pagina
84 artikelen
Pagina
Andere bekeken ook

Paul Neuhaus verlichting

Paul Neuhaus verlichting is in 1962 opgericht in Duitsland als lampenfabriek dat gericht is op het produceren van betaalbare lampen. Door de jaren heeft Paul Neuhaus zich ontwikkelt als een belangrijke speler op de verlichtingsmarkt in Europa. Naast een trendy en actuele collectie richt Paul Neuhaus zich ook op de nieuwste technieken. 

Smart verlichting en Q-lampen

In 2015 heeft Paul Neuhaus hun productmerk Q ontwikkeld. Dit heeft zich tot een toonaangevend merk ontwikkeld in het segment van intelligente smart lighting (of beter genoemd: slimmer verlichting). Met hun draadloze ZigBee-standaard heeft Paul Neuhaus meer dan 170 Q-producten, die allemaal compatibel zijn met Smart Home en ook nog eens modieus zijn. Dit betekent dat hun lampen aangesoten kunnen worden op een netwerk, zoals Philips Hue, ze met elkaar verbonden kunnen worden en bedient kunnen worden vanuit hetzelfde systeem. Dit Zigbee systeem is de standaard binnen Smart home en alle Q-lampen van Paul Neuhaus zijn hiermee uitgerust.

Shop online of kom naar onze winkels

In onze webshop vindt u al een uitgebreide collecte Paul Neuhaus lampen. Wellicht heeft u al gelezen dat het assortiment in onze winkels nóg groter is. Bent u benieuwd naar welke lampen wij nog meer aanbieden, of wilt u ze gewoon graag eens van dichtbij bekijken, kom dan naar een van onze vijf showrooms. Daar staan onze specialisten dagelijks voor u klaar om u van persoonlijk lichtadvies te voorzien. Ook beantwoorden zij graag al uw vragen. Zien we u snel?