• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.1
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Philips

Een toonaangevend merk op het gebied van verlichting is het oer-Nederlandse merk Philips. Met Philips lampen bent u verzekerd van hoge kwaliteit lampen met sfeervolle verlichting, tegen een betaalbare prijs. Hiermee kunt u in elke ruimte in uw woning de juiste sfeer creëren. Bekijk hieronder het aanbod Philips lampen en lichtbronnen in onze webshop, of bezoek een van onze vier winkels in de regio Rotterdam en Breda.

21 artikelen
21 artikelen
Andere bekeken ook

Philips spot, hanglamp of tafellamp?

Philips brengt stijlvolle verlichting voor iedere ruimte en ieder doeleinde. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle Philips spot, hanglamp of tafellamp – bij Lampidee vindt u altijd een uitgebreid assortiment voor een goede prijs.

Philips tafellamp

Philips tafellampen zijn met hun elegante design een stijlvolle toevoeging aan uw woonkamer. Met hun ranke silhouet en hoogwaardige afwerking staan ze fier op tafel naast uw lievelingsfauteuil, waar u ‘s avonds uw boek in zit te lezen. En ook overdag zijn het mooie decoratieve objecten die in geen enkele inrichting zullen misstaan.

Philips spots

Met verlichting door middel van spots kunt u vele kanten op. U kunt heel gericht bepaalde hoeken of objecten belichten, maar ook zorgen voor een subtiele sfeerverlichting. Veel Philips spots zijn dimbaar, zodat u met één draai aan de knop precies de juiste lichtsterkte kunt bepalen. Populair zijn de Philips spots in de Hue-collectie. Dit is een slim verlichtingssysteem dat u via een afstandsbediening of via een app op uw smartphone of tablet kunt bedienen. U bepaalt dan zelf de kleur van het licht en de lichtsterkte ervan. Zo creëert u heel eenvoudig de gewenste sfeer in huis.

Philips hang- en plafondlampen

Met de hang- en plafondlampen van Philips haalt u sfeervolle verlichting in uw woonkamer, keuken, eetkamer, slaapkamer of gang. Door de juiste lichtkleur te kiezen, kunt u voor iedere plek in huis de juiste verlichting creëren. Zo zult u in de keuken en boven uw eettafel wat meer verlichting hebben dan bijvoorbeeld in het zitgedeelte of in uw slaapkamer, waar het voornamelijk om sfeer draait. Wat uw wens ook is, met Philips is er altijd een juiste oplossing te realiseren.

Philips badkamerlamp: functionele verlichting

De badkamer is een functionele ruimte waar het draait om persoonlijke verzorging, maar ook om tijd voor uzelf. In de ochtend is helder licht belangrijk zodat u snel en verzorgd de deur uit kunt stappen. In de avond neemt u het liefst een ontspannend bad in een sfeervol verlichte badkamer. Al deze functies vindt u terug in de elegante Philips badkamerlampen, zoals de Hue plafondlampen en spots, die allen een minimale IP waarde hebben van IP23.

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over bepaalde lampen van Philips, of over hoe u kunt bestellen in onze webshop? Onze klantenservice is op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Bel naar telefoonnummer 076-30 30 580 en onze specialisten helpen u verder.