Lichtadvies aan huis

Zit je tijdens deze lockdown met een lampenvraag of heb je advies nodig over je verlichting? Dan helpen wij je graag met lichtadvies via de telefoon, videobellen, mail of bij je thuis

Woon je in de regio Barendrecht of Utrecht? Onze lichtspecialisten in deze regio kunnen ook naar je toe komen voor lichtadvies aan huis.

Voorwaarden: 

  • Je woont binnen een straal van 15 kilometer vanaf onze winkel in Barendrecht of Utrecht.
  • Bij lichtadvies aan huis houden wij altijd de RIVM regels in acht en komen wij met mondkapje op langs. Natuurlijk houden we altijd 1,5 meter afstand.

 

Interesse? Neem dan contact met ons op en wij komen langs voor lichtadvies. Woon je ergens anders? Dan helpen we je natuurlijk ook graag via telefoon, videobellen of mail.

Vul het aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw vraag op te lossen.

 

Bekijk hier enkele voorbeelden bij onze klanten thuis.

 

Goede verlichting is essentieel in een sfeervol interieur

Bij veel mensen behoort de verlichting in huis tot het laatste deel van het inrichten van hun interieur. Maar goede verlichting is geen sluitstuk of stelpost, maar juist een essentieel onderdeel in uw interieur. Met goede verlichting kan je een gekochte bank, kleur op de muur of schitterende keuken sfeervol en gezellig maken. Verkeerd gekozen verlichting is dan ook funest voor sfeer in huis.

Goede verlichting brengt sfeer en balans in elk interieur. Het combineert functionaliteit met decoratie en sfeer. Lampen en verlichting kunnen een ruimte juist grotere of juist kleiner laten lijken en daarom is het van groot belang. Bij het maken van een goed lichtadvies moet je altijd eerst bedenken wat voor soort verlichting is het. Heb ik te maken met basis, sfeer of accentverlichting?

Wij raden het daarom ook aan om voordat je gaat verbouwen, verhuizen of herinrichten van je interieur te beginnen met informeren naar de mogelijkheden. Tijdens de bouwfase of verbouwing kan er vaak nog zaken worden aangepast, waarbij je kan denken aan (extra) lichtpunten, elektriciteitskabels, dimmers, wandverlichting en inbouwspots.

Samen met één van onze lichtspecialisten kunnen wij je wensen en behoeften bespreken per ruimte en dit vertalen naar een goed lichtadvies. Onze lichtspecialisten weten precies wat de laatste interieurtrends zijn, welke ontwikkelingen er zijn op het gebied van LED en techniek en hoe ze je interieur sfeervol en helemaal jou kunnen maken.

Goede verlichting is tenslotte essentieel voor je woongenot!

Lichtplan zelf maken

Het maken van een lichtplan is niet ingewikkeld en hoeft ook niet veel geld te kosten. Het begint namelijk allemaal bij de basis: een plattegrond of tekening op schaal van de ruimte die je gaat inrichten en antwoorden op de volgende zaken:

  • Welke functie krijgt of heeft de te verlichten ruimte?
  • Wat is de indeling van het interieur?
  • Welke kleuren en materialen worden in de ruimte gebruikt?
  • Moeten de lampen functioneel of sfeerverlichting zijn?
  • Welke sfeer en uitstraling wil je bereiken?
  • Wat is het beschikbare budget.


Onze licht specialisten helpen u natuurlijk graag bij het maken van de juiste keuzes d.m.v. goed lichtadvies. Wanneer je je hebt aangemeld voor lichtadvies aan huis zullen wij altijd eerst telefonisch contact met je opnemen om een goed beeld te krijgen van je verlichtingsvraagstuk, van de ruimte waarin de lampen moet komen en welke specifieke wensen je hebt. Hierna bekijken we hoe we je verder kunnen helpen.

Wil je een lichtadvies voor je woning op locatie? Dan vragen wij hier voor € 50,- advieskosten. Deze kosten komen te vervallen als je na ons bezoek lampen bij ons koopt voor meer dan €300,-. Alle andere soorten lichtadvies zijn gratis.