• Gratis bezorging vanaf €50
  • Onze klanten geven ons een 9.2
  • 4 echte lampenwinkels
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • 14 dagen bedenktijd

Buitenlampen op solar

Bekijk onze nieuwe collectie buitenlampen op zonne-energie. Al deze buitenlampen zijn uitgerust met een zonne-paneel, waardoor u geen elektra hoeft aan te leggen. Dit houdt in dat de buitenlampen van Lutec is voorzien van eenvoudige installatie voor een energiebesparend verbruik. Ervaar de gemakken van deze buitenlampen op zonne-energie. Deze zijn ook te bewonderen in al onze winkels of te zien op deze pagina.

1 artikelen
1 artikelen
Andere bekeken ook

Op zonne-energie.

In onze webshop hebben wij de buitenlampen op zonne-energie toegevoegd aan onze collectie. Deze buitenlampen zijn voorzien van monokristallijne zonnepanelen met een of twee oplaadbare Li-Ion batterijen. Zo heeft u ten alle tijden het gemak van verlichting in tuin en rondom uw huis. Zorg dat het zonnepaneel op zuidelijke richting wordt geplaatst, zodat u ten alle tijden wordt voorzien van het licht. Daarnaast hoeft u geen extra kosten te maken voor het aanleggen van bedrading op het lichtnet en bespaart u veel op uw elektriciteitskosten. 

Ontdek het gemak met bewegingsensor. 

Altijd het ongemak als u ’s avonds de hond moet uitlaten of ’s avonds laat thuiskomt van een heerlijk avond uit? Kies voor de buitenlampen van Lutec: alle buitenlampen van Lutec zijn standaard o.a. voorzien van een bewegingsensor, waarbij het licht aanspringt als er een beweging wordt gedecteerd. Er is keuze uit diverse verschillende wandlampen en (grond)spots zodat u veilig thuis kunt komen. Denk hierbij aan o.a. de : Moze, Doblo en Ginbo

Bedienbaar via de Lutec Connect App. 

Gratis en gebruiksvriendelijk! De Lutec Connect App is gratis te downloaden en eventueel te koppelen aan uw Google/Alexa home systeem. Dit werkt door de Bluethoot Mesh programmering. Ontdek de diverse mogelijkheden zoals het aan/uit schakelen , de intensiteit aanpassen (dimmen) of eenvoudig de kleurtempratuur wijzigen. Deze instellingen zorgen uiteraard voor een persoonlijke smaak en voorkeur aan het gewenste licht rondom uw huis.
Zo zorgt de Flair buitenwandlamp voor een sfeervolle look bij bijv. de voordeur of oprit en kunt u met de Karlo buiten sokkelamp het pad van uw huis naar uw overkapping achterin te tuin verlichten in diverse wittinten én RGB-kleuren. Kiest u liever voor een eenvoudig design voor boven uw tuinhuisdeur of poort? Dan is de Fran wandlamp een juiste keuze. 

Tijd voor licht, tijd voor een feestje!

Hoe geweldig is deze staande buitenlamp: de Poppy vloerlamp! De Poppy zorgt niet alleen voor het juiste sfeerlicht tijdens een zwoele zomeravond, maar brengt u ook in de stemming door uw eigen muziekkeuze. Er zit namelijk een audio-speaker geinstalleerd, waardoor u via Bluethoot uw favoriete afspeellijst kunt beluisteren tijdens een gezellig diner of tuin feestje op uw terras.

Daarnaast kunt u eindeloos genieten van de Poppy vanwege zijn portable functie. Er zitten twee wieltjes onder de voetplaat bevestigt waardoor hij makkelijk te verplaatsen is. De Poppy werkt zoals alle andere buitenlampen op Solar van het merk Lutec op zonne-energie en is voorzien van een klasse 3, IP54-waarde.