Treccia serie uitgelicht!

De juiste verlichting uitzoeken voor in uw huis. U wilt het liefst dat het zowel functioneel als sfeervol is en dat u er langere tijd van kan genieten. Wij vertellen u graag hoe u te werk kunt gaan bij het uitkiezen van verlichting in deze blog! Leest u mee?

Lichtplan

Allereerst is het handig om een lichtplan te maken. Hiervoor heeft u nodig: een schets of tekening van uw woning, waarin u overzicht hebt op welke stroompunten er zijn. Misschien heeft u deze al, en anders kunt u deze zelf maken of laten maken. Vervolgens kun u in de tekening verwerken waar u graag de basisverlichting wilt hebben, rekening houdend met waar de aansluitpunten en stopcontacten in uw huis zich bevinden. Nadat u deze stappen hebt gevolgd, kunt u nog decoratieve verlichting toevoegen. Door dit te doen heeft uw overzicht van wat u nodig hebt qua verlichting. En, dan is het tijd voor het leukste deel: namelijk op zoek gaan naar de mooiste lampen die passen bij uw interieur! Denkt u nu: help, dit gaat mij zelf niet lukken? Dan helpen wij u hier graag bij!

Tijd om te shoppen!

Na het intekenen van het lichtplan, heeft u een goed overzicht van wat u allemaal nodig heeft. Tijd om te gaan shoppen dus. Er zijn op dit moment veel trends op het gebied van verlichting en bij ons vind u in iedere trend wel een passende lamp. Eén daarvan is de natuurlijke trend, gecombineerd met de bohemian look. Hoe u deze trend in huis haalt? Door te kiezen voor natuurlijke materialen, zoals rotan bijvoorbeeld. Hiervoor tippen wij u een mooie serie, genaamd Treccia. Eén lamp daarvan is de Treccia vloerlamp. De lamp heeft een natuurlijke én stoere uitstraling en is een echte eyecatcher in uw interieur. Zelfs wanneer dat het licht niet aanstaat, geeft de lamp al veel sfeer. In de foto hieronder ziet u een sfeerfoto van deze gave lamp.

Voor iedere ruimte de perfecte lamp

Wat het nog leuker maakt, is om dezelfde stijl terug te laten komen in uw hele huis. Hierbij kunt u denken aan de keuken, slaapkamer of kinderkamer bijvoorbeeld. Mocht u een mooie plafondlamp zoeken, die u goed kunt combineren met diverse stijlen. Dan is de Treccia plafondlamp uit dezelfde serie, echt een musthave en een mooie toevoeging. Hier ziet u hoe leuk deze hangt in een kinderkamer. Behalve dat de lamp van zichzelf al mooi is, geeft de rotan kap ook nog een leuk effect op het plafond.

Gaat u liever voor een hangende lamp aan het plafond? Tip: kies dan voor deze Treccia hanglamp. De lamp is in dezelfde stijl, maar oogt toch net wat even anders. Het ligt maar net aan waar uw voorkeur naar uitgaat. ;-) Zoals u op de foto hierboven kunt zien, staat het erg sfeervol en gezellig in de slaapkamer. Door de lamp te combineren met een linnen of katoenen sprei over uw bed, een mooi wanddoek en een neutrale accessoires, zorgt u echt voor een mooi geheel.

 

Om de sfeer helemaal af te maken is het belangrijk om ook goed te kijken naar de lichtbron die u in de lamp plaatst. Dit zorgt namelijk echt voor een unieke wow-factor! Wij adviseren u om in alle lampen die we in deze blog noemen, de smoke kleurige LED-lamp te plaatsen. Door de spiraalvormige LED geeft deze lamp een mooie, warme en sfeervolle lichtkleur. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van lichtbronnen. Vaak wordt dit onderschat, maar het geeft een groots effect en maakt het écht af. Van A tot Z - het kiezen van een lamp en lichtbron… neem alles mee in uw beslissing.